Un tren care a plecat ieri din Mangalia încă nu a ajuns la destinaţie

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
12/08/2016, 17:08
Un tren care a plecat ieri din Mangalia încă nu a ajuns la destinaţie

Sunt probleme pe calea ferată! Două trenuri de pasageri care au plecat ieri de la Mangalia nu au ajuns nici acum la destinaţie. Au adunat peste o mie de minute întârziere, după ce azi-noapte s-au oprit pentru că a luat foc o instalaţie într-o gară dintre Bucureşti şi Constanţa.

Cea mai mare întârziere, de 500 de minute, o are trenul Mangalia-Satu Mare, care va ajunge la destinaţie după 16:30. Garnitura a plecat ieri de pe litoral, la 15:23, adică de mai bine de 24 de ore. Trenul Mangalia-Arad are o întârziere de 300 de minute.

Va ajunge la Arad în jurul transmiterii acestei ştiri. O întârziere de peste 300 de minute a avut şi trenul Mangalia-Timişoara.

Sursa: Digi24.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×