News

Un tren cu 200 de călători a luat foc pe ruta București – Brașov. Pompierii și ambulanțele au fost chemați de urgență

15.08.2020 | 16:10
Un tren cu 200 de calatori a luat foc pe ruta Bucuresti  Brasov  Pompierii si ambulantele au fost chemati de urgenta
Un tren a luat foc în Prahova. Foto: Lbertatea
ADVERTISEMENT

Un tren cu 200 de călători a luat foc în Prahova, fiind nevoie de intervenția a două echipaje de pompieri pentru a stinge flăcările.

Incendiul a izbucnit la un vagon, motivele fiind momentan necunoscute, însă cel mai probabil este vorba de un scurt circuit, o problemă de ordin tehnic.

ADVERTISEMENT

O femeie a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă cei 200 de pasageri au fost evacuați în siguranță și sunt în afara oricărui pericol.

Un tren cu peste 200 de călători a luat foc în Prahova, fiind nevoie de intervenția pompierilor

Trenul circula pe ruta București Nord – Brașov și a luat foc între localitățile prahovene Posada și Sinaia, panicând oamenii din vagonul respectiv care au simțit miros puternic de fum.

ADVERTISEMENT

Conform Libertatea, garnitura avea la bord aproximativ 200 de persoane, fiind vorba de o rută intens circulată în această perioadă a anului.

Incendiul s-a declanșat în urma unui scurt circuit, astfel că cei 200 de călători au fost evacuați de urgență, cu ajutorul pompierilor ajunși în timp record la fața locului.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu a fost rănit, din fericire, însă o femeie a avut nevoie de asistență medicală după ce a suferit un atac de panică.

ISU Prahova a trimis două echipaje de pompieri și două ambulanțe la fața locului, pentru a stinge incendiul și pentru a se asigura că toți oamenii sunt în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Pompierii au fost nevoiți să meargă pe jos, din cauza terenului, însă au ținut legătura cu mecanicul de tren.

Incendiul a fost lichidat la scurt timp de la sosirea pompierilor, astfel că o altă garnitură a preluat călătorii pentru a-i duce la destinație.

Știre în curs de actualizare

ADVERTISEMENT
Tags: