Fotbal intern

Un “tricolor” e convins: “Pot să fac şi eu ce a făcut Budescu pe teren!”

Jocul excelent al lui Constantin Budescu a impresionat pe toată lumea. Fostul său coleg de la Astra, Alexandru Ioniţă, a debutat la echipa naţională în meciul în care Budescu a făcut...
06.10.2017 | 08:26
Un tricolor e convins Pot sa fac si eu ce a facut Budescu pe teren

Jocul excelent al lui Constantin Budescu a impresionat pe toată lumea. Fostul său coleg de la Astra, Alexandru Ioniţă, a debutat la echipa naţională în meciul în care Budescu a făcut spectacol, iar la final a dat o declaraţie cel punţin interesantă: “Pot să fac şi eu ceea ce face el pe teren.  Acum, la debut, am avut foarte mari emoţii, chiar m-am şi sufocat. Sper să prind cât mai multe minute şi să demonstrez şi la naţională ce am demonstrat până acum la Astra”. 

Jucătorul Astrei spune că a fost visul său să joace pentru echipa naţională a României, iar în urmă cu câteva luni nici măcar nu putea să viseze la debutul său sub tricolor. Ioniţă a bifat doar un minut sub tricolor, intrând în finalul partidei chiar în locul lui Constantin Budescu, cel care a fost desemnat omul meciului.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ioniţă, după România – Kazahstan 3-1: “Nu voi dezamăgi!”

Până acum câteva luni, nu puteam spune că am pretenţii să ajung la echipa naţională. Prin evoluţiile mele am demonstrat că merit să fiu aici şi sper să fiu cât mai des, să nu fie o întâmplare”, au fost vorbele lui Ioniţă.

Ioniţă a avut parte de o primire foarte călduroasă la Ploieşti. Fotbalistului Astrei i-a fost scandat numele de către fani la intrarea pe teren, iar jucătorul afirmă că încă de la încălzire a avut parte de încurajări din partea suporterilor prezenţi la meci.

“Le mulţumesc foarte mult suporterilor, nu mă aşteptam. Atunci când am ieşit la încălzire majoritatea mă aplaudau şi îşi doreau la fel de mult ca mine să intru pe teren. Am rămas plăcut surprins, le promit că nu o să îi dezamăgesc şi că vor fi mândri de mine pe viitor. Aţi văzut reacţa publicului, nu mai trebuie să spun eu”, a spus Ioniţă.