Fotbal intern

Un “tricolor”, inclus de UEFA în cel mai bun prim 11 de la EURO 2019

02.07.2019 | 11:32
Un tricolor inclus de UEFA in cel mai bun prim 11 de la EURO 2019

Site-ul oficial al celor de la UEFA a anunțat cel mai bun prim 11 de la EURO 2019, iar George Pușcaș, atacantul echipei naționale a României U21, a fost inclus pe listă. Fotbalistul lui Palermo este singurul jucător care a evoluat la Campionatul European din primul 11 ales de UEFA care nu a jucat în finala de la Udine.

George Pușcaș, inclus de UEFA în cel mai bun prim 11 de la EURO 2019

George Pușcaș a fost unul dintre cei mai buni jucători din lotul antrenat de Mirel Rădoi, iar atacantul în vârstă de 23 de ani a impresionat în tricoul echipei naționale a României U21 în meciurile cu Croația U21, Anglia U21, Franța U21 și Germania U21.

Pe lângă George Pușcaș, UEFA i-a mai inclus pe listă pe Alexander Nubel (Germania), Lukas Klostermann (Germania), Jonathan Tah (Germania), Jesus Vellejo (Spania), Benjamin Henrichs (Germania), Fabian Ruiz (Spania), Mahmoud Dahoud (Germania), Dani Olmo (Spania), Luca Waldschmidt (Germania) și Dani Ceballos (Spania).

George Pușcaș în meciul România U21 - Croația U21. Sursă foto: sportpictures.eu
George Pușcaș în meciul România U21 – Croația U21. Sursă foto: sportpictures.eu

Antrenori din toată Europa l-au inclus pe George Pușkaș în primul 11 de la EURO 2019

Primul 11 al celor mai buni jucători de la Campionatul European U21 care a fost găzduit de Italia și San Marino a fost ales pentru UEFA de următorii antrenori: Peter Rudbaek (Danemarca), Mixu Paatelainen (Finlanda), Thomas Schaaf (Germania), John Peacock (Anglia), Dany Ryser (Elveția) și Gines Melendez Sotos (Spania).

Iată cel mai bun prim 11 de la EURO 2019: Alexander Nubel – Lukas Klostermann, Jonathan Tah, Jesus Vallejo, Benjamin Henrichs – Fabian Ruiz, Mahmoud Dahoud – Dani Olmo, Luca Waldschmidt, Dani Ceballos – George Pușcaș

Cotat de site-urile de specialitate la 3 milioane de euro, George Pușcaș a ajuns la US Palermo în august 2018, după ce italienii au plătit 3,3 milioane de euro pentru transferul său de la Inter. Atacantul român a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2022, iar în trecut a mai evoluat pentru formații precum Liberty Oradea, Bihor Oradea, Inter, Bari, Benevento și Novara.