Nicio categorie

Un trio incredibil la plajă: Esca, Eram şi Sîrbu!

Mogulul Adrian Sarbu, s-a relaxat la plaja cu Andreea Esca si cu sotul acesteia, dupa oficializarea despartirii de CME. ...
28.08.2013 | 17:50
Un trio incredibil la plajă: Esca, Eram şi Sîrbu!

adrian-sarbu-andreea-esca-150x150Mogulul Adrian Sarbu, s-a relaxat la plaja cu Andreea Esca si cu sotul acesteia, dupa oficializarea despartirii de CME. 

Weekend-ul trecut, soarta a facut ca in aceeasi statiune, Mamaia, si in aceeasi locatie, o plaja cunoscuta din zona de nord, sa se afle doua din numele care au scris istorie in industria media din Romania.

Dupa ce a fost protagonistul demisiei anului, renuntand la postul de conducere din cadrul Central Media Entreprises, compania ce detine postul PROTV, Adrian Sarbu se afla intr-o binemeritata vacanta. Boss-ul care a fost in ultimii 4 ani presedinte si CEO al CME, s-a aflat weekendul trecut pe litoral. Duminica, in jurul pranzului, Sarbu a ajuns pe o plaja de fite din zona de nord a statiunii Mamaia, acolo unde se afla si Andreea Esca, impreuna cu sotul, Alexandre Eram, si cu cei doi copii.

Fostul sef al prezentatoarei stirilor PROTV s-a aratat incantat de revederea cu, probabil cea mai importanta vedeta a trustului, si a stat de vorba pret de aproape o jumatate de ora cu Andreea. In tot acest timp, Alexandre Eram a preferat sa se retraga discret la o partida de volei cu niste prieteni francezi. Esca si Sarbu au stat la o sueta fix cat a durat meciul sotului la fileu. Apoi, cei trei s-au salutat cordial, iar mogulul media a parasit plaja, in timp ce intreaga familie Eram a mai ramas sa relaxeze pe terasa respectivei plaje.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri