Life

Un turist canadian, șocat după ce a plătit un preț foarte mare pentru un singur mic: “Ar fi bine să fie cei mai buni pe care i-am mâncat în viața mea”

Un turist canadian a avut un șoc după ce a plătit un preț foarte mare pentru un singur mic. Ce a spus despre renumitul preparat românesc?
16.11.2022 | 22:31
Un turist canadian socat dupa ce a platit un pret foarte mare pentru un singur mic Ar fi bine sa fie cei mai buni pe care iam mancat in viata mea
Un turist canadian a plătit 1 4 lei pentru un singur mic. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prețul pentru un singur mic l-a șocat pe un turist canadian, care a scos o sumă mare de bani din buzunar. Venit în vizită alături de partenera lui, Steve și-a dorit să mănânce o ultimă porție de mici înainte de a pleca din România, însă la aeroport a avut o surpriză neplăcută din cauza prețurilor mari.

Un turist canadian a plătit 14 lei pentru un singur mic

Steve și Ivana sunt doi tineri canadieni care au venit în vacanță în România, însă au fost șocați de prețurile mari pentru o porție de mici.

ADVERTISEMENT

După câteva zile petrecute la noi în țară, cei doi au decis să meargă în Brazilia. Aceștia au fost încântați de vacanța în România și de atracțiile turistice pe care le-au văzut, însă ultima masă românească pe care au mâncat-o a fost una foarte costisitoare.

Ajunși la Aeroportul Otopeni, Steve și Ivana au comandat mici. Turistul canadian a fost șocat atunci când a văzut că trebuie să plătească suma de 14 lei doar pentru un singur mic.

ADVERTISEMENT

Este cunoscut faptul că mâncarea din aeroport este mult mai costisitoare decât în orice altă parte. Prețul alimentelor și produselor este mult mai mare decât cel cu care acestea se pot cumpăra de pe piață.

Șocul a fost foarte mare pentru turiștii din Canada după ce au aflat că un mic costă 14 lei. Deși mâncarea a fost foarte bună, lui Steve nu i-a venit să creadă cât de scumpă a fost masa din aeroport.

ADVERTISEMENT

“Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui”

Turistul a comandat doi mici, cartofi prăjiți și apă. Pentru această masă a plătit 53 de lei, notează cancan.ro. Din fericire, masa a fost foarte gustoasă, așa că fiecare leu a meritat, în cele din urmă.

“După cum se pare, mi-am luat țeapă. Ivana, nu o să îți vină să crezi prețul. 14 lei un mic. 53 de lei pentru doi mici, cartofi prăjiți și apă.

ADVERTISEMENT

Ar fi bine să fie cei mai buni mici pe care i-am mâncat în viața mea. Măcar mi-au dat și muștar. Ultimii mici mâncați în România, să vedem: mmmm, au meritat fiecare leu, sunt foarte buni.

Să fim onești, sunt prea scumpi, dar până și micii din aeroport sunt buni aici. E și prima dată când mănânc mici la micul dejun.

Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui. Exagerez, dar pe stradă un mic e patru lei, aici e 14.”, a povestit canadianul pe canalul său de YouTube.

Micii sunt foarte apreciați de turiștii străini care vizitează România. Recent, jurnaliștii britanici de la The Times au mâncat renumiții mici de la Obor, de care au fost plăcut surprinși.

ADVERTISEMENT
Tags: