Life

Un turist face praf stațiunea din Grecia adorată de români. Ce a pățit la plajă: “Murdărie. Manele cât pentru cinci vacanțe”

Un turist face praf stațiunea din Grecia adorată de români. Ce a pățit acesta la plajă și ce l-a nemulțumit așa de tare.
08.07.2023 | 13:07
Un turist face praf statiunea din Grecia adorata de romani Ce a patit la plaja Murdarie Manele cat pentru cinci vacante
Stațiunea adorată de români, făcută praf de un turist. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un turist face praf stațiunea din Grecia adorată de români. Ce a spus acesta după ce a petrecut o săptămână de concediu acolo.

Stațiunea adorată de români, făcută praf de un turist

Un turist român care a mers în vacanță în Grecia a avut multe nemulțumiri. Acesta a fost în Thassos una dintre stațiunile adorate de români de pe litoralul grecesc.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a povestit pe rețelele de socializare că vacanța lui a avut multe părți proaste. Plaja a fost cea mai dezamăgitoare parte pentru acest turist român. El a spus că aceasta era plină de coji de semințe.

De vina nu ar fi românii, spune bărbatul, ci alți cetățeni străini care vin aici în vacanță și lasă haos în urma lor. Astfel, părerea acestuia despre Thassos nu este deloc una bună.

ADVERTISEMENT

„Am fost în Thassos. Lucruri bune: natură frumoasă, apa curată, un aer frumos. Lucruri mai puțin plăcute: cameră de hotel întunecoasă, cu ceva igrasie, murdărie pe plajă, manele. Sincer, mă așteptam la mai mult.

Am călcat pe coji de semințe și am ascultat manele cât pentru cinci vacanțe. O să spuneți că de vină sunt turiștii români. Ei bine, nu, erau o mulțime de sârbi, chiar și bulgari sau alți slavi, le deosebesc mai greu limba, dar ascultau manele date foarte tare. Inclusiv seara, îi auzeam chefuind”, a povestit el.

ADVERTISEMENT

Tot mai mulți turiști se plâng de Thassos

Multe plângeri au avut și alți români care au mers în vacanță în Thassos. Oamenii au început să se plângă de aglomerație și de prețurile foarte mari în stațiunea din Grecia adorată de români.

Un turist a fost, de exemplu, extrem de nemulțumit când a aflat că trebuie să plătească 20 sau 30 de euro pentru două umbrele cu șezlonguri la această stațiune din Grecia.

ADVERTISEMENT

Bărbatul s-a plâns spunând că au început să fie obiceiuri practicate foarte des la Mamaia, stațiune despre care se știe că este foarte scumpă.

Alți turiști s-au plâns de faptul că erau obligați să închirieze șezlonguri și să fac o costumație de cel puțin 10 de euro de persoană. Unul dintre ei a spus că s-a simțit stras pe sfoară și că prețurile au crescut foarte mult.

ADVERTISEMENT