News

Un turist și-a uitat telefonul mobil în cabina de probă. Ce a făcut femeia care l-a găsit

O turistă aflată la cumpărături într-un mall din Costinești i-ar fi furat telefonul unui bărbat. Individul își uitase obiectul prețios în cabina de probă.
16.08.2022 | 07:00
Un turist sia uitat telefonul mobil in cabina de proba Ce a facut femeia care la gasit
Cum au furat telefonul în Costinești. Foto: A3
ADVERTISEMENT

Ziua începuse normal pentru un cuplu de turiști români, aflați pe litoral. Speriați de căldura de afară, cei doi iubiți au decis să meargă la cumpărături la un mall din Costinești.

O femeie a furat un telefon găsit în cabina de probă

Într-unul din magazine, bărbatul a intrat în cabina de probe pentru a proba mai multe articole vestimentare. Într-un moment de neatenție și-a uitat telefonul în cabină, însă obiectul s-a evaporat în scurt timp.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, misterul a fost rapid risipit, pentru că pe camerele de supraveghere se vede cum o femeie intră rapid în cabina de probă și fură acel telefon. De fapt, femeia găsește telefonul și îl bagă în buzunar, fericită că zeii au răsplătit-o cu un astfel de dar inedit.

Cu toate acestea, individa avea obligația legală să-l predea polițiștilor sau celor din magazin sau mall, pentru a se găsi proprietarul de drept. Între timp, bărbatul s-a întors în cabina de probă, dar nu a mai găsit telefonul, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

Nervoasă peste măsură, iubita bărbatului păgubit a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care o avertizează pe hoață că are maximum 24 de ore să returneze telefonul, până va fi dată pe mâna polițiștilor.

”Bună ziua! Ieri prietenul meu și-a uitat telefonul în cabina de probă și femeia de mai jos a luat telefonul. Femeia era împreună cu un copil (cel de mai jos) și cu o altă femeie blondă. Orice informație este binevenită. Dacă nu va returna telefonul în 24h, vom contacta Poliția. Mulțumesc!”, a scris femeia, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Astfel de situații sunt foarte întâlnite pe litoralul românesc, Raiul hoților. Celebra cântăreață Irina Loghin a mărturisit că i s-a furat, cândva, chiar din camera de hotel un prețios costum popular.

Mi s-a furat de la mare, din hotel, un costum frumos, vechi, autentic. De atunci le țin sub cheie, nu le mai port pe acestea”, declara Irina Loghin, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, polițiștii le recomandă turiștilor aflați pe litoralul românesc să nu lase bunuri de valoare pe plajă, în interiorul mașinii sau în camera de hotel. La fel de important, pentru cei cu copii mici, polițiștii le transmit acestora să aibă grijă de copii și să-i învețe numărul de telefon al părinților.

ADVERTISEMENT