News

Un vâlcean a ameninţat cu drujba o femeie care a refuzat să îi mai dea de băut. Bărbatul a fost reţinut

Un bărbat dintr-un sat din Vâlcea, aflat în stare de ebrietate, a amenințat o femeie care muncea într-un bar și care nu a vrut să îi mai servească alcool.
03.05.2022 | 15:07
Un valcean a amenintat cu drujba o femeie care a refuzat  sa ii mai dea de baut Barbatul a fost retinut
Bărbatul a fost reținut de polițiștii după ce a amenințat o femeie cu o drujbă. Credit foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Vâlcea riscă grave probleme cu legea după ce, în stare de ebrietate, a amenințat o femeie cu moartea, notează Gazeta de Vâlcea.

Un act de violență

După cum notează presa locală, vinovat de acest incident este un bărbat din Tomșani, în vârstă de 30 de ani, care a agresat o femeie care lucrează într-un bar din comuna Măldărești, județul Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Mai exact, femeia care lucra în acela bar a refuzat să îi mai servească băuturi alcoolice bărbatului, acesta aflându-se într-o stare avansată de ebrietate. Nemulțumit de decizia barmaniței, bărbatul ar fi început un conflict verbal cu aceasta.

Ulterior,  situația a degenerat, iar bărbatul de 30 de ani a trecut la amenințări, folosindu-se de o drujbă pentru a o speria pe femeie.

ADVERTISEMENT

“În seara de 1 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliției Rurală Măldărești au fost sesizați prin 112, de o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un bar din comuna Tomșani a fost amenințată de un bărbat.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat, de 30 de ani, care se afla în stare avansată de ebrietate și care a dorit să comande și să consume băuturi alcoolice, de la bar, a fost refuzat de către barman, moment în care acesta a plecat spre domiciliu de unde a luat un motoferăstrău.

ADVERTISEMENT

Bărbatul s-a întors la bar, a pornit motoferăstrăul și a început să o amenințe pe apelantă, creându-i astfel o stare de temere”, au explicat oamenii legii.

O persoană care a fost martoră la întreaga scenă a sunat la numărul unic de urgență, informând autoritățile de acțiunile periculoase ale bărbatului. La fața locului au fost trimiși polițiștii Secției 7 din Măldărești.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost reținut de polițiști

Ajunși la fața locului, oamenii legii au decis să îl rețină pe bărbatul violent pentru 24 de ore, sub acuzațiile de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și folosirea fără drept a unor obiecte periculoase, în acest caz drujba.

După ce a fost reținut după întâmplările de la bar, în cazul bărbatului a fost dispusă reținerea acestuia pentru 24 de ore.

“La data de 2 mai a.c., în urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului de 30 de ani, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Bărbatul a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

ADVERTISEMENT