News

Un vânător de OZN-uri susține că a găsit „poarta de intrare” a extratereștrilor. Unde este localizată 

26.05.2020 | 10:21
Un vanator de OZNuri sustine ca a gasit poarta de intrare a extraterestrilor Unde este localizata
Un vânător de OZN-uri susține că a găsit „poarta de intrare” a extratereștrilor. Unde este localizată. Sursa foto: mirror.co.uk
ADVERTISEMENT

Scott Waring, un cunoscut vânător de OZN-uri și proprietarul blogului ET Database, susține că a descoperit „poarta de intrare” a extratereștrilor. Descoperirea a fost făcută după ce bărbatul a observat o formă particulară pe suprafața planetei noastre.

Extratereștrii au o poartă de intrare pe Pământ? Ce spune un vânător de OZN-uri

Unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți vânători de OZN-uri din mediul online, Scott Waring, susține că a descoperit „poarta de intrare” a extratereștrilor pe planeta noastră. Bărbatul spune că aceasta se află pe o insulă mică și nelocuită din Indonezia.

ADVERTISEMENT

Waring a observat pe suprafața planetei o formă particulară care nu se potrivește deloc cu mediul înconjurător, mai ales că se află într-o locație „secretă” unde „străinilor le-ar plăcea să aibă o bază secretă”, informează mirror.co.uk.

Potrivit acestui vânător de OZN-uri „gaura” are o dimensiune de 20 de metri, numai bună pentru a intra o mulțime de nave extraterestre acolo. „Poarta de intrare” a omuleților verzi poate fi accesată la coordonatele 1 ° 13’42.00 “S 129 ° 48’49.43” E, de pe Google Earth. 

ADVERTISEMENT

Scott Waring, convins că a găsit poarta de intrare a extratereștrilor

„Am găsit o intrare subterană pe o insulă retrasă din Indonezia. Ușa poate fi ușor văzută cu ajutorul hărții Google Earth, iar atunci când adăugați contrast la o captură de ecran, detaliul iese în evidență.

Doar privind această imagine am putea spune că un OZN a zburat prin această poartă subterană. Cum știm asta? Deoarece părțile lateralele ale tunelului sunt prăbușite și închise, dar zona suprafețelor exterioare sunt încă deschise”, a scris vânătorul de OZN-uri pe blogul personal. 

ADVERTISEMENT

Scott Waring inspectează în continuare „poarta de intrare” a navelor OZN declarând pe contul de Youtube că această deschidere demonstrează clar că OZN-urile au părăsit baza pentru a merge „spre cer”.

Tot el este cel care a declarat recent că extratereștrii au părăsit Pământul după ce noul tip de coronavirus s-a răspândit în întreaga lume și a făcut ravagii. Bărbatul susține că a văzut cum o navă de mari dimensiuni părăsea planeta noastră.

ADVERTISEMENT

„Dacă este adevărat, trebuie să ne aşteptăm la o creştere a apariţiilor de fenomene OZN, pe măsură ce extratereştrii abandonează bazele subterane şi părăsesc atmosfera Pământului”, a spus Waring pe canalul său.

 

 

ADVERTISEMENT