News

Un vecin al bărbatului omorât la Corbu, mărturii cutremurătoare. Care ar fi fost motivul crimei şi al violului

Un vecin, martor al crimei din Corbu, a spus că motivul crimei ar fi fost răzbunarea.
02.07.2021 | 16:41
Un vecin al barbatului omorat la Corbu marturii cutremuratoare Care ar fi fost motivul crimei si al violului
ADVERTISEMENT

Un vecin al bărbatului care a fost ucis în Corbu a dat detalii despre crima care a avut loc în cursul nopții trecute, când un bărbat a fost ucis în propria casă, iar fiica sa a fost violată.

Un vecin al bărbatului ucis în Corbu, detalii despre dialogul dintre cei doi

Soția bărbatului ucis a dat detalii șocante despre crima care a avut loc în cursul nopții de joi spre vineri. Aceasta a vorbit cu un vecin despre dialogul care a avut loc între cei doi bărbați, înainte de uciderea lui.

ADVERTISEMENT

Astfel, motivul pentru care individul a decis să intre în casă peste familia respectivă, la ora 3:00 dimineața, a fost că soția lui l-ar fi înșelat cu bărbatul în cauză, pe care a ajuns să îl ucidă.

Se pare că cei doi soți au fost luați la bătaie de individul care a mers mascat la atac. Aceasta avea asupra lui o sabie și l-a tăiat pe mână pe bărbatul cu pricina.

ADVERTISEMENT

Criminalul a ales pe care dintre fiicele bărbatului să o violeze

Apoi, criminalul de la Corbu a spus că va viola una dintre fiicele bărbatului și mai mult, l-a întrebat care dintre ele este mai mare, semn că era conștient de ceea ce face.

„Ei dormeau și i-a luat la bătaie, el spunând că, după ce i-a dat cu o sabie și l-a tăiat la mână, ”de ce ai trăit cu nevasta mea”?

ADVERTISEMENT

Probabil că ăsta a fost un pretext, pentru că i-a zis: ”o să îți violez și eu acum ție un copil. Mi-a povestit soția decedatului”, a povestit un vecin, conform Antena 3.

Totuși, vecinul spune că nu crede ca acuzațiile de infidelitate să fie adevărate, pentru că bărbatul ucis era liniștit și își vedea de viața și familia sa.

ADVERTISEMENT

„Acest om era un om liniștit, el nu avea treabă cu așa ceva, era muncitor… Acest individ a și intrebat: ”Care e mai mare dintre fete?” A avut discernământ”.

A venit pregătit să violeze. Acesta a fost un pretext că decedatul ar fi trăit cu fosta lui soție”, a mai declarat vecinul.

Un bărbat cu cagulă a intrat în casa unei familii din Corbu, județul Constanța. L-a ucis pe tată și a violat-o pe fiica în vârstă de 20 de ani. Ceilalți membri ai familiei ar fi fost închiși în altă cameră. Agresorul este încă în libertate.

ADVERTISEMENT