Fotbal intern

Un veteran din Liga 1 e cel mai mare fan al lui Andrei Vlad: ”E un portar incredibil!”

05.05.2021 | 23:03
Un veteran din Liga 1 e cel mai mare fan al lui Andrei Vlad E un portar incredibil
ADVERTISEMENT

Veteran în Liga 1, portarul echipei Gaz Metan Mediaș, Răzvan Pleșca, l-a lăudat pe Andrei Vlad și i-a luat apărarea portarului de la FCSB care a gafat la golul primit în partida cu CFR Cluj.

Gigi Becali nu a putut să depășească momentul în care echipa sa a pierdut două puncte uriașe din cauza gafei comise de Andrei Vlad și și-a pus la zid portarul.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că portarul venit de la Craiova la FCSB în 2017 traversează o lipsă de formă de mai multe zile, lucru văzut de către toți cei prezenți la Berceni.

Andrei Vlad, apărat de un veteran din Liga 1 după gafa din meciul cu CFR Cluj

În ciuda tuturor criticilor, veteranul Ligii 1, Răzvan Pleșca, este de părere că Andrei Vlad este un portar de excepție și îi găsește scuze pentru golul hilar încasat în derby-ul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Are un sezon excelent, atât în Liga 1 cât și la Euro a apărat foarte bine. Este un portar excepțional, din punctul meu de vedere nu a avut ce să facă la golul primit cu CFR, gazonul i-a jucat feste, am pățit și eu asta. Ca portar nu ai ce să faci”, a declarat Pleșca pentru digisport.ro.

”Ciprian Deac este recunoscut pentru că execută foarte bine fazele fixe. Și eu am luat goluri din faze fixe executate de el. Nu cred că putea să iasă pe centrare, nu cred că putea face mai mult. Pur și simplu a avut ghinion, se mai întâmplă și din astea. Este un portar incredibil”, a mai spus goalkeeperul de 38 de ani de la Mediaș.

ADVERTISEMENT

Și Mihai Stoica l-a apărat pe tânărul portar

Helmuth Duckadam spune despre Andrei Vlad că vrea să pară sigur pe el, însă în sinea sa, este agitat și marcat de fiecare greșeală pe care o face, mai ales când FCSB pierde puncte. El consideră că internaționalul de tineret este în continuare unul dintre cei mai talentați portari români și este sigur că puștiul va trece peste momentele mai puțin plăcute.

Șeful galeriei roș-albaștrilor, Gheorgher Mustață, e foc și pară pe portarul Andrei Vlad. Pe lângă lipsa de reacție de la golul egalizator, din prelungirile partidei cu CFR, acestuia i se reproșează și atitudinea zeflemistă.

ADVERTISEMENT

Însă, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a sărit în apărarea portarului, criticat de toată lumea pentru golul încasat în partida cu ardelenii, și spune despre acesta că a fost un factor de echilibru pentru roș-albaștri în acest sezon.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,62 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT