Un veteran şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, după 2 ani petrecuţi în Gruia

Claudia Mîţoi   
în Sport
04/07/2018, 19:55
Un veteran şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, după 2 ani petrecuţi în Gruia GALERIE FOTO
Laurenţiu Rus şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj

După ce au anunţat că a transferat doi jucători, un fundaş şi un atacant, şi i-au prelungit înţelegerea tânărului internaţional român Cristi Manea, cei de la CFR Cluj s-au despărţit de unul dintre veteranii lotului.

Este vorba despre Laurenţiu Rus, cel care a evoluat în acest sezon în special la închidere. Rus a ajuns la 33 de ani şi a reuşit în acest an să câştige primul titlu din carieră, după ce a câştigat în perioada în care era la Dinamo o Cupă a României, în sezonul 2011/2012 şi Supercupa în sezonul 2012/2013.

Laurenţiu Rus şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj după 2 ani

“Îi mulţumim lui Laurenţiu pentru profesionalismul de care a dat dovadă în cei 2 ani petrecuţi la CFR, perioadă în care a reuşit să câştige titlul de campion al României! Mulţumim, Laurenţiu şi multă baftă în continuare în carieră!”, a anunţat CFR Cluj, pe site-ul oficial.

Laurenţiu Rus a ajuns în Gruia în 2016, după ce a jucat în trecut la Liberty Salonta, FC Sopron (Ungaria), Dinamo Bucureşti, FCM Târgu Mureş, Astra Giurgiu sau FC Voluntari. Rus a evoluat în 40 de meciuri pentru cei de la CFR Cluj, dar în sezonul în care echipa din Gruia a devenit campioană, a evoluat în numai 10 meciuri de Liga 1.

Închide ×