News

Un VIDEO de acum 40 de ani cu Toma Caragiu a fost preluat de Netflix pentru promovarea serialului Lucifer

16.05.2019 | 22:12
Un VIDEO de acum 40 de ani cu Toma Caragiu a fost preluat de Netflix pentru promovarea serialului Lucifer

Imagini cu actorul Toma Caragiu, care a murit în timpul cutremurului din 4 martie 1977, au ieșit la iveală după 40 de ani. Imaginile au fost preluate în noua campanie de promovare a serialului ,,Lucifer”, difuzat pe NetFlix.

Un video cu Toma Cargiu preluat de NetFlix

Producătorii serialului ,,Lucifer” l-au căutat pe Lucifer și l-au găsit pe… Toma Caragiu. Platforma a publicat deja pe conturile de Facebook și Instagram un montaj video în care apare actorul Toma Caragiu, în rol principal. Montajul a fost extras dintr-un schetch pe care actorul l-a făcut în urmă cu mai bine de 40 de ani. 

„Dracu l-a pus”, „A deschis ușa și l-a văzut pe Dracu gol”, „Făcând ca toți dracii”, „L-a căutat pe dracu și l-a găsit pe ta-su”, „La dracu-n praznic” sau „Cică și-a vândul sufletul dracului” sunt câteva dintre vorbele de duh cu rădăcini puternic românești care se aud în montajul ,,Mefisto” a lui Toma Caragiu.

„PS: Acest video va arde în două săptămâni”, a scris NetFlix.

Lucifer este la al patrulea sezon. Ultimul sezon a început pe 8 mai este disponibil  integral pe platforma NetFlix.

Toma Caragiu a murit la cutremurul din 1977

Primăvara zilei de 4 martie 1977 a fost una de rău- augur. Actorul Toma Caragiu nu avea nimic în program, nici repetiție la teatru, nici probă de costum. Ziua de 4 martie i-a stabilit cu totul altceva lui Tomiță Caragiu, cum era numit de colegii și prietenii săi.

Toma Caragiu era un actor fenomenal care a murit la doar 51 de ani. Înainte de cutremur era considerat cel mai mare actor. Și așa a rămas și acum. Apropiații care au supraviețuit cutremurului din 4 martie 1977 au refăcut traseul zilei și drumurile pe care le-a făcut Toma Caragiu înainte de dispariție.

Toma Caragiu a fost găsit sub mormanul de moloz de vărul său Nelu Adam. Actorul a fost îngropat pe 11 martie 1977, la Cimitirul “Bellu” din Bucureşti aproape de cavoul lui Constantin Tănase.

Tags: