Fotbal intern

Un viitor adversar al României în barajul pentru Euro 2020 a prins echipa ideală din preliminarii! UEFA, alegere surpriză pentru postul de portar

29.11.2019 | 21:43
Un viitor adversar al Romaniei in barajul pentru Euro 2020 a prins echipa ideala din preliminarii UEFA alegere surpriza pentru postul de portar
ADVERTISEMENT

Un viitor adversar al echipei naționale a României în barajul pentru calificarea la Campionatul European din 2020 a prins echipa ideală din preliminariile clasice. UEFA a anunțat cum arată cel mai bun ”11”, iar din această formație face parte și spaniolul Sergio Ramos, care a fost adversarul ”tricolorilor”.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 5.50 este cota pentru ”peste 2,5 goluri în repriza a doua” la meciul Islanda – România. Vezi toate cotele aici!
ADVERTISEMENT

Un viitor adversar al României în barajul pentru Euro 2020 a prins echipa ideală din preliminarii

Fundașul islandez Ragnar Sigurdsson, viitorul adversar al României în barajul pentru calificarea la Euro 2020 a prins echipa ideală din preliminariile clasice. Jucătorul de 33 de ani al formației FK Rostov a jucat 10 meciuri, a marcat două goluri, iar cu el în teren islandezii au încheiat cinci partide fără gol primit.

O alegere surprinzătoare făcute de UEFA este cea pentru postul de portar, acolo unde cel mai bun a fost desemnat ucraineanul Andriy Pyatov, cunoscut pentru gafele sale. Cu toate acestea, în actualele preliminarii, goalkeeperul lui Șahtior Donețk a menținut poarta curată în cinci din cele opt întâlniri.

ADVERTISEMENT

Doi olandezi și doi englezi în echipa ideală

Echipa ideală a preliminariilor este următoarea: Andriy Pyatov (Ucraina) – Sergio Ramos (Spania), Merih Demiral (Turcia), Ragnar Sigurdsson (Islanda) – Ioannis Kousoulos (Cipru), Bernardo Silva (Portugalia), Georginio Wijnaldum (Olanda), Eran Zahavi (Israel) – Raheem Sterling (Anglia), Harry Kane (Anglia), Memphis Depay (Olanda).

România va evolua, în deplasare, cu Islanda, în play-off-ul Ligii Naţiunilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Dacă vor câştiga acestă întâlnire, tricolorii vor întâlni, tot în deplasare, învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, pentru un loc la Euro 2020.

ADVERTISEMENT

Semifinalele se dispută la 26 martie 2020, iar finalele la 31 martie 2020. Aceste întâlniri stabilesc ultimele patru participante la turneul final al Campionatului European, la care şi Bucureştiul găzduieşte meciuri.