Sport

Una din handbalistele suspendate pentru dopaj rupe tăcerea! Extrema Coronei Braşov se apără: “Eu eram la baza FCSB-ului atunci, se poate depune mărturie!”

04.12.2019 | 20:34
Una din handbalistele suspendate pentru dopaj rupe tacerea Extrema Coronei Brasov se apara Eu eram la baza FCSBului atunci se poate depune marturie
ADVERTISEMENT

Andreea Chiricuță, una din handbalistele suspendate pentru dopaj de la Corona Brașov, a rupt tăcerea după ce a fost notificată de ANAD. Aceasta a vorbit pentru gsp.ro și a dezvăluit că nu știe unde se află clinica din Brașov la care au fost coechipierele sale.

Andreea Chiricuță, una din handbalistele suspendate pentru dopaj, rupe tăcerea

Mai mult, extrema stânga de la Corona Brașov care a fost suspendată provizoriu de FRH, susține că se afla la baza de pregătire a FCSB-ului din Berceni în momentul în care colegele ei erau la clinica din Brașov și Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul formației roș-albastre este dispus să dea declarații pentru a confirma.

ADVERTISEMENT

“Vă spun foarte sincer, nu am făcut! Eu în perioada aceea, când ei spun că am fost la clinică, eram la București, la recuperare. M-am operat la menisc după etapa a treia de campionat. Le-am trimis dovezile celor de la ANAD.

Trebuia să merg azi în fața Comisiei de Audiere, dar sunt în recuperare după operația suferită la picior. Le-am trimis o declarație semnată prin care am povestit tot. Ovidiu Kurti, cel cu care eu am făcut recuperare la FCSB, în acea perioadă, mi-a spus că merge oricând să dea declarații la ANAD. Sunt camere de filmat în baza FCSB-ului, se poate verifica”, a spus Andreea Chiricuță pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Toate cele 19 jucătoare de la Corona Brașov au fost suspendate

Mai mult, Andreea susține că vestea că este suspendată provizoriu de Federația Română de Handbal a lăsat-o fără cuvinte. “Am aflat în seara asta. Sunt un pic disperată, că și așa sunt în urmă cu pregătirea. Plus că mi-a apărut numele în presă, prin ziare, că sunt dopată! Eu nu am făcut așa ceva! Nu știu de ce s-au grăbit cei din federație cu suspendarea”, a mai spus Andreea Chiricuță.

Toate jucătoarele de la Corona Brașov au fost suspendate provizoriu de FRH după ce au fost acuzate că au folosit metode interzise de WADA.

ADVERTISEMENT