News

Una din ultimele persoane care l-au văzut pe Mihai Constantinescu, declarații răvășitoare! În ce stare e

15.05.2019 | 18:05
Una din ultimele persoane care lau vazut pe Mihai Constantinescu declaratii ravasitoare In ce stare e

Mihai Constantinescu trece prin clipe cumplite. Cunoscutul interpret de muzică ușoară a ajuns în cursul zilei de luni la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce soția sa, Simona Secrier l-a găsit zăcând inconștient în locuința sa, în urma unui stop cardio-respirator. Ulterior, medicii au luat decizia de a-l transfera la Secția de Terapie Intensivă.

În ce stare se află Mihai Constantinescu

Din cauza celor trei stopuri cardiace suferite într-un interval scurt de timp, Mihai Constantinescu a intrat în moarte cerebrală. Medicii sunt extrem de rezervați în privința șanselor ca îndrăgitul solist de muzică ușoară să supraviețuiască.

Mai mult decât atât, una dintre ultimele persoane care l-au vizitat la spital a vorbit despre starea de sănătate a bunului său prieten, iar mărturiile sale sunt de-a dreptul cutremurătoare. Potrivit Cancan.ro , cunoscutul interpret și-ar fi prevestit sfârșitul încă de anul trecut, când a  început să-și pregătească… locul de veci, la cimitirul Ghencea!

Mihai Constsntinescu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică ușoară
Mihai Constsntinescu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică ușoară

Ce spune persoana apropiată de Mihai Constantin

Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația.

Este căsătorit cu Simona Secrier, au făcut nunta în secret. În ultimul an, femeia a renunțat la muncă și a preferat să stea lângă soțul ei. L-a vegheat tot timpul. De altfel, ea va moșteni apartamentul pe care l-au achiziționat cu ajutorul unui credit. Asta este toată averea cântărețului. Nu are nimic altceva pe numele său” , a povestit pentru sursa citată o persoană apropiată de Mihai Constantinescu, exprimându-și dorința de a rămâne însă anonimă.

Chiar dacă în momentul de față starea sa este extrem de gravă, fiind practic susținut doar de aparate, cu toții așteaptă și continuă să spere. Numeroși colegi de breaslă, printre care și bunul său prieten Adrian Daminescu, au făcut apel la divinate, îndemnându-i pe toți care îl iubesc să se roage pentru ca Mihai Constantinescu să depășească și această cumpănă.