Life

Una dintre cele mai cunoscute asistente TV, umilită de Radu Ștefan Bănică. Cum a făcut-o de râs fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr., s-a amuzat pe seama unei foste asistente TV. Tânărul a realizat un pamflet care a fost apreciat de fanii săi.
27.07.2022 | 16:00
Una dintre cele mai cunoscute asistente TV umilita de Radu Stefan Banica Cum a facuto de ras fiul lui Stefan Banica Jr
Radu Ștefan, filmare amuzantă pe seama Loredanei Chivu. Ce a făcut fiul lui Ștefan Bănică Jr. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Loredana Chivu, una dintre cele mai cunoscute asistente TV, a fost umilită de fostul concurent al show-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Cum a făcut-o de râs băiatul cel mare al renumitului jurat de la X Factor.

Radu Ștefan, filmare amuzantă pe seama Loredanei Chivu. Ce a făcut fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Radu Ștefan, băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., nu a trecut cu vederea interviul oferit de Loredana Chivu în luna mai, la un eveniment monden. Frumoasa blondină a vorbit despre bolizii de lux pe care-i are în garaj.

ADVERTISEMENT

Tânărul a hotărât să o imite pe fosta asistentă a lui Dan Capatos și a realizat o filmare. Și-a pus o perucă blondă, pamfletul său având legătură cu mașinile conduse de blondină. Vedeta a avut de ales dintre două autoturisme de mii de euro.

A intrat perfect în pielea personajului, fostul concurent de la Te cunosc de undeva primind foarte multe mesaje și aprecieri de la fanii săi. Radu Ștefan Bănică are peste 30.000 de like-uri din partea urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

Internauții s-au distrat de minune când l-au urmărit pe fiul lui Ștefan Bănică Jr. pe pagina de TikTok, dovadă că are carismă și talent în domeniul actoriei, pasiune pe care a moștenit-o de la renumitul său tată.

@denismtrRolls Royce sau Urus? 😂😂

♬ sunet original – Denis

Loredana Chivu, detalii despre mașinile preferate

„Pentru evenimentul ăsta – Rolls, pentru zi cu zi – Urus!”, a spus Loredana Chivu referitor la mașinile pe care le preferă, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Declarația fostei asistente TV a fost ironizată de foarte multe vedete autohtone, după ce a trebuit să facă o alegere importantă. Dansatoarea iubește mașinile de mii de euro și cu mulți cai putere sub capotă, dovadă autoturismele pe care le conduce.

Una dintre mașinile adorate de blondină este Lamborghini Urus, de culoare portocalie, achiziționată în ianuarie 2021. Autoturismul îi oferă vedetei confortul de care are nevoie, suma scoasă din buzunar fiind de 380.000 de euro.

ADVERTISEMENT