Sport

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, prezentă pe Arena Națională la meciurile de la EURO 2020. Foto

La meciurile de la EURO 2020 de pe Arena Națională și-a făcut apariția una dintre cele mai frumoase femei din lume
18.06.2021 | 14:35
Vlada, soția lui Oleksandr Zinchenko, prezentă pe National Arena la meciul Ucraina - Macedonia de Nord
ADVERTISEMENT

Cei mai buni fotbaliști prezenți la EURO 2020 vor avea parte de o susținere specială din tribune la partidele de la Campionatul European, spre bucuria fanilor prezenți pe cele 12 stadioane.

O apariție surpriză a avut loc și la meciurile de la București, unde una dintre cele mai frumoase femei din lume a încurajat naționala Ucrainei în meciul cu Macedonia de Nord și cu siguranță va fi prezentată și la partida decisivă dintre Austria și Ucraina.

ADVERTISEMENT

Vlada, soția lui Oleksandr Zinchenko, prezentă pe National Arena la meciul Ucraina – Macedonia de Nord

Superba soție a lui Oleksandr Zinchenko nu a ratat șansa de a-l susține live la București pe fundașul stânga al lui Manchester City și al naționalei Ucrainei, deși este însărcinată și mai are puțin până când va naște.

Vlada Zinchenko, prezenta pe National Arena la meciul dintre Ucraina si Macedonia de Nord
Vlada Zinchenko, prezenta pe National Arena la meciul dintre Ucraina si Macedonia de Nord.

Vlada a acaparat atenția tuturor celor prezenți pe stadion, unde a venit îmbrăcată într-o rochie tradițională în culorile Ucrainei. Însă frumoasa blondă nu a venit la EURO doar pentru a-și susține soțul, fiind de profesie jurnalistă sportivă, la doar 23 de ani, dar și o mare susținătoare a celor de la Manchester City.

ADVERTISEMENT
Vlada Zinchenko a fost prezenta si la finala UEFA Champions League dintre Manchester City si Chelsea
Vlada Zinchenko a fost prezenta si la finala UEFA Champions League dintre Manchester City si Chelsea.

Superba parteneră a lui Oleksandr Zinchenko îl însoțește peste tot prin lume la meciurile echipei de club, dar și la naționala Ucrainei, iar EURO 2020 nu va putea scăpa de pe listă. Cel mai probabil, ucrainianca va fi prezentă și peste trei zile la meciul cu Austria, de la ora 19:00, pe Arena Națională (21 iunie).

Oleksandr Zinchenko are o poveste de viață incredibilă

Oleksandr Zinchenko are o poveste de viață emoționantă și a fost la un pas să se lase de fotbal. Ucrainianul este originar din reginea Donbas și a fost prins la mijloc în războiul din estul Ucrainei. Jucătorul lui Șahtior a trecut prin clipe de coșmar, iar de frica acestui conflict a fugit cu familia în Rusia, la Moscova.

ADVERTISEMENT

Fundașul s-a antrenat aproape jumătate de an pe străzile din capitala Rusiei și nu a putut fi legimitat de niciun club, deoarece mai avea contract cu Șahtior Donețk, echipă antrenată la acel moment de Mircea Lucescu.

Pe 12 februarie 2015, după 18 luni departe de fotbal, Oleksandr Zinchenko a devenit jucătorul lui Rubin Kazan, de unde a fost ulterior cumpărat de către Manchester City în 2016, pentru doar două milioane de euro. Între timp a devenit jucător de bază pentru Pep Guardiola și a jucat în finala Champions League.

ADVERTISEMENT

Cele mai tari imagini de la Ucraina – Macedonia de Nord

Meciul dintre Ucraina și Macedonia de Nord a fost demn de o partidă la Campionatul European, iar suporterii prezenți în tribune au avut ce vedea la acest meci, mult mai spectaculos decât duelul dintre Austria și Macedonia de Nord. La meci au fost prezenți și ultrașii lui Dinamo Kiev care au continuat războiul împotriva lui Mircea Lucescu, prezent în tribunele stadionului National Arena și au afișat un banner dur la adresa românului.

De altfel, cei 13.000 de fani prezenți în tribune au creat o atmosferă extraordinară, iar FANATIK a surprins cele mai tari imagini de pe National Arena, la meciul care a semnat sentința macedonenilor, deja eliminați după două înfrângeri.

Partida a oferit și două penalty-uri ratate, lucru destul de rar la un meci de Campionat European. De altfel, Cristiano Ronaldo a fost singurul jucător care a reușit să transforme o lovitură de pedeapsă la acest turneu final. De la punctul cu var au mai ratat danezul Pierre-Emile Hojbjerg, dar și starul galezilor, Gareth Bale. În total, patru lovituri de la 11 metri ratate din cinci executate.

ADVERTISEMENT
Tags: