Sport

Una dintre cele mai frumoase handbaliste de la CSM Bucureşti s-a logodit! Galerie foto

05.01.2019 | 20:24

Elizabeth Omoregie, una dintre cele mai frumoase handbaliste de la CSM Bucureşti, s-a logodit în ultimele zile anului 2018. Iubitul sportivei i-a făcut marea surpriză chiar în ziua în care sportiva a împlinit 22 de ani, mai exact pe 29 decembrie. Cei doi formează un cuplu de mai mulţi ani, iar handbalista postează frecvent fotografii din vacanţele petrecute alături de viitorul ei soţ.

Handbalista împărtăşeşte toate clipele frumoase cu fanii ei de pe Instagram, iar fericitul moment nu putea să lipsească. La scurt timp după ce a spus da cererii în căsătorie, Elizabeth Omoregie a postat o fotografie sugestivă pe contul ei personal, în care apare purtând un inel de logodnă de toate frumuseţea. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Elizabeth Omoregie, handbalista lui CSM Bucureşti, s-a logodit. A venit în România în 2018

Elizabeth Omoregie s-a logodit la jumătate de an de când s-a transferat la CSM Bucureşti. Handbalista a semnat cu “tigroaicele” în primăvara anului 2018, fiind adusă de la Krim Ljubljana. “Principalul motiv pentru care am decis să vin la CSM București este faptul că voi avea ocazia să joc handbal la cel mai înalt nivel și e o provocare nouă pentru mine, ca jucătoare. În mod firesc, obiectivul meu nu cred că este exagerat și este ceva ce-și dorește toată echipa și lumea din jurul echipei: să câștigăm Liga Campionilor”, declara Elizabeth Omoregie după a semnat cu CSM Bucureşti.

Elizabeth Omoregie, handbalista lui CSM Bucureşti, s-a logodit
Elizabeth Omoregie, handbalista lui CSM Bucureşti, s-a logodit

Handbalista de 22 de ani are o poveste de viaţă aparte. S-a născut în Grecia, la Atena, tatăl ei fiind nigerian, în timp ce mama bulgăroaică. Familia ei s-a mutat la Plevna, unde Elizabeth Omoregie a urmat şcoala şi a făcut primii paşi în handbal. Între 2012 şi 2014, handbalista a jucat pentru echipa naţională a Bulgariei. După transferul la Krim Ljubljana, sportiva a obţinut în 2017 cetăţenia slovenă, fiind eligibilă să joace pentru selecţionata Sloveniei.