Life

Una dintre cele mai iubite concurente se întoarce la Puterea Dragostei? Fanii nu se așteptau la această surpriză

18.11.2020 | 17:04
Una dintre cele mai iubite concurente se intoarce la Puterea Dragostei Fanii nu se asteptau la aceasta surpriza
ADVERTISEMENT

Roxana Buzoiu, una dintre cele mai controversate concurente Puterea dragostei, și-a surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o postare referitoare la parcursul ei în competiție. Fanii acesteia s-au întrebat dacă tânăra are de gând să se întoarcă în emisiune.

Roxana Buzoiu a participat la reality show-ul Puterea dragostei atât în primul sezon, cât și în cel de-al doilea. Aceasta s-a remarcact prin energia și frumusețea ei, dar și prin disputele pe care le-a purtat cu ceilalți concurenți pe tot parcursul ei în competiție.

ADVERTISEMENT

Deși a avut parte de mai multe relații eșuate în emisiune, tânăra și-a găsit marea iubirea în sezonul doi Puterea dragostei, iar, în prezent, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alex Turcu.

Roxana de la Puterea dragostei, revenire spectaculoasă în emisiune?

Roxana Buzoiu a fost una dintre cele mai iubite concurente din casa Puterea dragostei. Frumoașa șatenă a părăsit emisiunea în al doilea sezon, după ce iubitul ei, Alex Turcu, a fost descalificat.

ADVERTISEMENT

Relația ei cu Alex Turcu a fost una tumultoasă, atât cu momente frumoase, cât și cu scandaluri fără precedent, însă, în prezent, cei doi sunt împreună și par să se iubească mai mult ca oricând.

Cu toate acestea, Roxana își aduce aminte cu zâmbetul pe buze de momentele petrecute în cadrul competiției de pe Kanal D, iar postările ei de pe rețelele de socializare dau de înțeles că și-ar dori să se întoarcă în casa Puterea Dragostei. Mai mult, ținând cont că mai mulți foști concurenți au revenit în competiție, chiar și pentru o zi, acest lucru poate fi posibil și în cazul Roxanei.

ADVERTISEMENT

Recent, controversata șatenă a postat un videoclip în mediul online, din cadrul competiției, iar internauții au intrat la bănuieli. Reacțiile nu au întârziat să apară, semn că fanii emisiunii ar fi încântați să o revadă pe Roxana la televizor.

,,Va este dor de mine?
Și de prostiile pe care le făceam in Casa Puterea Dragostei”, a scris Roxana în dreptul filmulețului.

ADVERTISEMENT

După ce Andra Volos, Jador și Bogdan Mocanu s-au reîntors în competiția televizată, fanii emisiunii cred că urmează ca Roxana să treacă pragul celebrei case.

ADVERTISEMENT