Life

Una dintre fiicele Elenei Merișoreanu a fost soția unui interlop. Cine este Freddy, afaceristul care fura bani de pe carduri

Una dintre fiicele Elenei Merișoreanu a fost soția unui interlop. Cine este Freddy, afaceristul care fura bani de pe carduri? Acesta avea mai multe afaceri în SUA.
15.07.2022 | 09:23
Una dintre fiicele Elenei Merisoreanu a fost sotia unui interlop Cine este Freddy afaceristul care fura bani de pe carduri
Una dintre fiicele Elenei Merișoreanu a fost soția unui interlop. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Una dintre fiicele Elenei Merișoreanu a fost căsătorită cu un cunoscut lider interlop din anii ’90, care a avut afaceri în SUA.

Una dintre fiicele Elenei Merișoreanu a fost soția unui interlop

Finul cunoscutului Fane Spoitoru, Freddy, așa cum este cunoscut în lumea interlopă, deținea mai multe proprietăți în SUA la începutul anilor 2000. Părinții săi dețineau două florării în Beverly Hills.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Ion Păun, pe numele său real. Acesta a ajuns să fie urmărit internațional de autoritățile americane pentru furt de carduri.

Freddy deținea și un local în București, acolo unde se întâlnea cu prietenii atunci când venea în țară. De altfel, localul era și locul întâlnirilor cu nașul său, Fane Spoitoru.

ADVERTISEMENT

Puțini știu că liderul interlop a fost căsătorit, în SUA, cu una dintre fiicele Elenei Merișoreanu, scrie spynews.ro. Mai mult, cei doi ar avea împreună două fiice.

Potrivit surselor din anturajul lui Freddy, cei doi ar fi început să aibă probleme în căsnicie. Totul ar fi început după ce în SUA ar fi venit și sora soției interlopului.

ADVERTISEMENT

Aceasta ar fi fost nemulțumită de el, lucru care a dus la un proces de divorț între Freddy și fiica interpretei de muzică populară.

Raluca, fiica Elenei Merișoreanu a intrat în vizorul FBI

Raluca, fiica Elenei Merișoreanu, a intrat în vizorul FBI, cu mult timp în urmă. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare, fiind suspectă de implicare într-un caz de fraudă prin intermediul cardurilor bancare.

ADVERTISEMENT

Raluca Merișoreanu locuiește de mult timp în Statele Unite ale Americii. Aceasta a fost suspectată că a ar fi avut legături cu o bandă din România care fura cărți de credit.

Conform autorităților, cardurile erau folosite pentru a scoate bani din bancomate sau în combinație cu permise auto falsificate, pentru a cere avansuri la cazinouri. Au fost operate mai multe arestări, iar agenții FBI au reușit destructurarea grupării respective.

În presa americană a apărut și numele fiicei Elenei Merișoreanu în legătură cu un scandal dintr-un restaurant între două grupuri rivale de români. În urma altercației, un bărbat și-a pierdut viața, după ce au fost folosite arme de foc.

Raluca susținea atunci că nu a fost implicată în nicio activitate ilegală. În cele din urmă, autoritățile și-au dat seama că este nevinovată.

“Toate aceste lucruri s-au lămurit. Într-adevăr, a existat un mandat de arestare pe numele meu emis de autoritățile americane, însă m-am prezentat singură la poliție, am fost audiata si lăsată să plec.

Și-au dat seama că nu am fost implicată, nu am avut vreo treabă cu banda care se ocupa cu furtul cățtilor de credit.

Singura mea vină, daca pot să spun așa, a fost că mă învârteam printre ei, fiind tot români.”, spunea atunci fiica Elenei Merișorenau pentru cancan.ro.

Raluca spunea că totul a pornit de la scandalul din restaurant care avusese loc cu ani în urmă. La rândul său, Elena Merișoreanu a confirmat nevinovăția fiicei sale.

ADVERTISEMENT