Fotbal international

Unai Emery a lovit un fan al lui Brighton cu o sticlă cu apă. Cum a reacţionat antrenorul lui Arsenal după incident

Autor: Sorin Dumitrescu | 27.12.2018 | 14:50
Unai Emery a lovit un fan al lui Brighton cu sticlă de apă

Antrenorul lui Arsenal, Unai Emery, a fost protagonistul unui moment nedorit spre finalul partidei pe care echipa sa a terminat-o miercuri seară la egalitate, 1-1, pe terenul lui Brighton, lovind un suporter al gazdelor cu o sticlă cu apă. Incidentul a avut loc spre finalul partidei, în care internaţionalul român Florin Andone a prins ultimele 12 minute în atacul lui Brighton.

Arsenal a condus cu 1-0, după golul golgeterului gabonez Aubameyang, care îşi are războiul său personal pentru cel mai bun tunar din Premier League cu Mohamed Salah de la Liverpool şi Hary Kane de la Tottenham, însă o imensă gafă a fundaşului elveţian Lichsteiner i-a oferit lui Locadia şansa de a stabili rezultatul de egalitate, care avantajează pe Chelsea în lupta pentru locul 4.

Unai Emery păstrează tradiţia aruncatului sticlelor cu apă în Premier League

În ultimele minute ale partidei tunarii au atacat şi au avut o acţiune care le-ar fi putut aduce victoria, dar au ratat. Antrenorul Unai Emery şi-a pierdut cumpătul şi a şutat într-o sticlă cu apă, care a zburat în tribună şi a lovit un fan al lui Brighton. Deşi nu reprezenta nici un pericol pentru integritatea corporală a suporterului, Emery a reacţionat imediat, văzând urmarea gestului său.

Unai Emery a lovit un fan al lui Brighton. A mers imediat să îşi ceară scuze (foto) şi a fost aplaudat de suporterii lui Brighton

A mers la suporterul lovit şi şi şi-a cerut scuze, strângându-i mâna, moment în care instantaneu suportertii lui Brighton, impresionaţi de rapiditatea cu care ibericul a venit să se scuze, au izbucnit în aplauze. Se pare că în Premier League lovitul cu sticla de apă a devenit un sport. Jose Mourinho a fost surprins lovind un bax de sticle de apă, ca descătuşare după ce echipa sa pe atunci, Manchester United, a marcat golul chinuit pentru 1-0 acasă cu Young Boys Berna în grupele Champions League, în timp ce Dele Alli de la Tottenham a primit o sticlă cu apă în cap la un derby cu Arsenal din partea unui fan al tunarilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!