Fotbal international

Unai Emery dă vina pe fosta iubită pentru că a fost concediat de Arsenal. “M-a făcut vrăjitoare albă!”

12.04.2020 | 16:46
Unai Emery da vina pe fosta iubita pentru ca a fost concediat de Arsenal Ma facut vrajitoare alba
ADVERTISEMENT

Unai Emery a fost antrenorul lui Arsenal până în luna noiembrie a anului trecut, când proastele rezultate ale echipei au dus la concedierea spaniolului.

Unai Emery a avut o relație pe durata șederii sale la Arsenal cu Sacha Wright

Pe perioada șederii sale în Anglia Emery a avut o relație cu englezoaica Sacha Wright. El. 48 de ani, ea 35, dar a fost totul destul de OK până cu două luni înainte de concediere, când ea a rupt legătura.

ADVERTISEMENT

A încercat de Anul Nou, la insistențele lui să refacă relația zburând la San Sebastian, însă acolo în loc de un om îndrăgostit a așteptat-o un personaj frustrat, care a numit-o vrăjitoare albă și i-a spus că prin plecarea ei i-a purtat mare ghinion. După aceste acuzații ea s-a suit în avion și a închis capitolul definitiv.

“Mi-a spus că sunt o vrăjitoare albă şi că i-am adus ghinion. Din ziua în care ne-am despărţit, el a început să piardă cu Arsenal. Îmi zicea că mintea lui nu mai e la fotbal de când nu mai eram împreună”, a povestit Sacha Wright.

ADVERTISEMENT

S-au întâlnit într-un restaurant din Londra

Unai Emery și Sacha s-au cunoscut mai întîi pe chat, apoi el a invitat-o la casa lui din Barnet, dar a fost respins categoric.

În cele din urmă au făcut cunoștință face to face într-un restaurant din Londra. Spaniolul i-a spus că e divorțat de șase ani, lucru care abia mai târziu, dintr-o întâmplare, avea să descopere că nu e adevărat.

ADVERTISEMENT

Emery vorbea foarte prost engleza

Sacha l-a plăcut: “Se vedea că e cineva. Vorbea foarte prost engleza, dar asta m-a amuzat și a zis că aș putea fi cea mai bună profesoară pentru el. Am petrecut weekenduri împreună și vreo două vacanțe.

Se purta frumos, un bărbat stilat și sincer mă gândeam că ar fi omul potrivit lângă care o femeie poate sta liniștită viața întreagă.

ADVERTISEMENT

Și în pat urmărea câte două meciuri odată

Singura chestie era obsesia pentru fotbal. Și în pat stătea cu un laptop deschis și cu o tabletă și urmărea și câte două meciuri odată, Asta era cam plictisitor, dar am înțeles că era meseria lui.

Am început să îmi pun semne de întrebare văzând că se străduia să păstreze relația ultrasecretă, anormal pentru un om liber. Și la restaurant se ferea să nu ne vadă cineva, era clar că ascundea ceva important. Când cineva mi-a arătat o poză dintr-un ziar spaniol în care era cu soția la aeroport am înțeles totul și atunci am decis să plec”.

ADVERTISEMENT