Fotbal international

Parizienii anunţă infernul pentru Real Madrid! “Habar n-au ce îi aşteaptă”

Unai Emery le-a transmis un mesaj clar madrilenilor înainte de manşa retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Antrenorul parizienilor a anunţat că meciul de pe "Parc des Princes" va fi un adevărat infern.
21.02.2018 | 09:00
Parizienii anunta infernul pentru Real Madrid Habar nau ce ii asteapta
ADVERTISEMENT

Real Madrid a învins-o pe PSG, scor 3-1, în manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Formaţia antrenată de Zinedine Zidane a primit un mesaj războinic din partea lui Unai Emery, tehnicianul vicecampioanei Franţei.

Antrenorul spaniol a prefaţat duelurile cu Real Madrid şi Olympique Marseille, ambele meciuri urmând să se dispute pe terenul parizienilor. Unai Emery a scris pe site-ul său personal un mesaj către fanii echipei şi a amintit de episod special din istoria lui PSG.

ADVERTISEMENT

Unai Emery vrea o “remontada” ca în 1993

“Am demonstrat ce putem în acest sezon în meciurile jucate pe Parc des Princes. Suntem o adevărată forţă pe teren propriu. Am dovedit acest lucru în cele 17 meciuri jucate acasă. Olympique Marseille şi Real Madrid ştiu că trebuie să vină la Paris, dar nu ştiu ce îi va aştepta aici. Vom da totul pe teren. Weah, Ginola, Valdo şi Komboure au marcat pe 18 martie 1993 (n.r. PSG a eliminat-o pe Real Madrid, scor general 5-4, în sferturile de finală ale Cupei UEFA). De când PSG s-a înfiinţat, pe Marseille am învins-o pe teren propriu de mai bine de 20 de ori. Avem nevoie de voi, suporterii echipei, pentru a trece peste aceste obstacole”, a anunţat Unai Emery.

Pentru PSG urmează o perioadă de foc, liderul din Ligue 1 urmând să o înfrunte pe Olympique Marseille de două ori în trei zile, prima oară în campionat şi apoi în Cupa Franţei. La începutul lunii martie, parizienii primesc vizita celor de la Real Madrid pentru manşa retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT