News

Unchiul Alexandrei Măceșanu, prima reacție după ce criminalul din Caracal a recunoscut faptele. Ce telefon primise mama fetei

28.07.2019 | 16:14
Unchiul Alexandrei Macesanu prima reactie dupa ce criminalul din Caracal a recunoscut faptele Ce telefon primise mama fetei

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, vine cu o dezvăluire șocantă, care arată că Gheorghe Dincă ar putea avea cel puțin un complice! Cumpănașu a spus că mama Alexandrei a fost sunată de un bărbat care i-a spus că fata este bine și se află într-o altă țară, doar că apelul a fost făcut după ce Gheorghe Dincă a fost arestat de procurori!

Gheorghe Dincă ar fi putut avea un complice?

Așadar, a avut Gheorghe Dincă un complice la crimele abominabile pe care le-a săvârșit sau este vorba doar despre o glumă proastă? Unchiul Alexandrei a spus, duminică, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, că un alt bărbat a sunat-o pe mama Alexandrei, vineri.

„E momentul unei perioade cumplite de închidere și de deschidere a alteia. Am trăit cu speranța și eu și vărul meu, soția lui și toți cei care suntem în familie, că trăiește. Iar incompetența unor oameni ai statului ne-a făcut să credem că poate trăiește. Din păcate, se pare că nu. Nu s-a găsit corpul, nu exista probă biologică, în afară de firele de păr și banda adezivă, dar așteptăm acum ultimele teste ADN cu prelevare de la părinți și de pe oase, pentru certitudinea de 100%”, a spus unchiul fetei.

Complice Gheorghe Dinca
Gheorghe Dinca ar putea avea un complice

Un bărbat a sunat-o pe mama Alexandrei și i-a spus că fata a plecat din țară. Gheorghe Dincă era deja arestat!

„Am ascultat ce vorbeați de modul de operare. A sunat-o și pe mama Alexandrei joi, dar a mai sunat un alt bărbat, după ce a fost arestat acesta, la 7:30. Nu putea spune verișoara dacă e același, pentru că era foarte tulburată, dar în același sens, că fata e bine și să-și vadă de treabă”, a spus unchiul adolescentei, la Digi24.

„Chiar vineri dimineață la 7.30, iar el la 6 a fost reținut”, a subliniat el. Întrebat dacă poate fi vorba de complici în acest caz, el a spus că „e deja o speculație”. „Nu mi-a spus nicio autoritate. Ori e un descreierat care a vrut să se joace cu mințile unor oameni în durere, ori sunt complici. Ca părere personală, sunt convins că nu a fost singur”, a mai declarat Cumpănașu.

Mama Alexandrei a fost sunată joi, la circa două ore după ce adolescenta a sunat de trei ori la 112 pentru a spune că a fost sechestrată și violată, de un bărbat despre care se crede că a fost Gheorghe Dincă. Bărbat s-a recomandat ca fiind „ginerele” femeii și că urmează ca fata să plece în Belgia.