Pariuri sportive

UNCHIUL BOB A AVUT MÂNA CÂŞTIGĂTOARE LA SUPERBET CONSTANŢA CAZINO

Superbet Constanţa Cazino a deschis cu un nou record sezonul 2017-2018 al celui mai tânăr sport olimpic de echipă: baschetul 3la3. La 41 de ani, Bogdan Amăriucăi şi echipa lui, Unchiul Bo au...
30.08.2017 | 11:10
UNCHIUL BOB A AVUT MANA CASTIGATOARE LA SUPERBET CONSTANTA CAZINO

Superbet Constanţa Cazino a deschis cu un nou record sezonul 2017-2018 al celui mai tânăr sport olimpic de echipă: baschetul 3la3. La 41 de ani, Bogdan Amăriucăi şi echipa lui, Unchiul Bo au câştigat Openul masculin. Veteranul a devenit astfel cel mai vârstnic campion într-un turneu din circuitul naţional de streetball, la capătul unui turneu în care pe faleza din faţa monumentalului cazinou constănţean, peste 200 de sportivi au căutat să-şi joace cărţile câştigătoare.

Un kick off provocator pentru noul sezon de streetball, în condiţiile în care a triumfat echipa cotată cu şansa a 17-a! Iar cadrul oferit de cazinoul din Constanţa a fost perfect pentru Jackpot-ul încasat de băieţii Unchiul Bo. În mare formă, ei au profitat de faptul că marile rivale au fost pe aceeaşi parte de tablou. Şcoala Veche şi Rahova’s Finest s-au întâlnit în Sferturi, fază în care echipa neînvinsă în Dobrogea în această vară a fost eliminată! Dar Rahova’s Finest n-a putut capitaliza câştigul în faţa marii rivale. Deşi s-a impus în penultimul act în faţa celor de la Tricolorii (victorioşi împotriva echipei lui Angel Santana, Northside Drinkers), ei au pierdut cu 17-21 o finalâ electrizantă.

Trăieşte emoţiile celui mai imprevizibil turneu continental: FIBA Americup

A fost un turneu de mare angajament: majorete, muzică (CRBL şi Afo de la Subcarpaţi), emoţie urbană şi spectacol sportiv asigurat nu doar de eroii de sub panou. În arena de baschet 3 la 3 au păşit şi fani care s-au întrecut la aruncări libere câştigând premiile oferite de sponsorul principal Superbet. Spectatorii prezenţi s-au implicat în aceste concursuri devenind suporterii fanilor selectaţi să ia prim planul sub panou.

Două zile pline de adrenalină pentru toţi cei care au trăit povestea ultimului turneu al verii. Superbet le mulţumeşte tuturor şi abia aşteaptă revederea din 2018!

Încet-încet, baschetul 3×3 face loc baschetului 5×5, unde în această perioadă se dispută cele mai importante competiţii continentale din 2017. Pe Superbet.ro fanii baschetului îşi pot transforma în câştig pasiunea pentru sportul favorit. În aceste zile, din oferta dedicată baschetului fac parte pariurile pe meciurile FIBA Americup, turneu final redutabil, care aliniază la start 3 echipe din Top 10 Mondial (SUA, Argentina şi Brazilia) şi pariurile pe Eurobasket, competiţie la care România revine după o pauză de 30 de ani! Aşa cum Bogdan Popescu a fost campion european cu naţionala României 3la3, poate Vlad Moldoveanu şi alţi coechipieri vor reprezenta ţara noastră în anii care vor veni şi în baschetul 3la3.

Ai cote cu detentă pe Superbet.ro în meciurile Eurbasket 2017