Life

Unchiul lui Kate Middleton o apără în scandalul cu Meghan Markle. Dezvăluiri senzaționale

30.03.2021 | 20:54
Unchiul lui Kate Middleton o apara in scandalul cu Meghan Markle Dezvaluiri senzationale
ADVERTISEMENT

Gary Goldsmith, unchiul lui Kate Middleton, o apără pe aceasta în scandalul cu Meghan Markle. O afirmație făcută de aceasta în timpul interviului cu Oprah Winfrey l-a scos din sărite pe Gary.

Soția Prințului Harry a povestit cum a ajuns să plângă din cauza cumnatei ei. Unchiul lui Kate susține că adevărul este cu totul altul, iar Ducesa de Cambridge nu ar fi o persoană rea, așa cum pare din afirmațiile lui Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

“Nu cred nici măcar o secundă că nepoata mea, Kate, a făcut-o pe Meghan să plângă. O cunosc de când s-a născut și nu a fost vreodată o persoană rea. Pur și simplu nu poate să fie așa”, a afirmat Gary Goldsmith, conform Page Six.

Goldsmith este unchiul lui Kate Middleton din partea maternă. El consideră că soția Prințului William este o persoană frumoasă atât în exterior, cât și în interior. A lansat și niște acuzații dure la adresa lui Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

Unchiul lui Kate Middleton o apără în scandalul cu Meghan Markle

Incidentul respectiv dintre cele două cumnate ar fi avut loc chiar la nunta lui Meghan cu Harry. Totul ar fi pornit de la o problemă apărută cu rochiile pentru fetițele care împrăștiau flori la eveniment. Atunci, remarcile răutăcioase ale lui Kate Middleton ar fi făcut-o să plângă pe cumnata ei.

“Dacă vreuna dintre cele este cea cu crize de nervi, aceea este Meghan. Cu siguranță, Kate a fost cea care a încercat să facă pace. Este o actriță faimoasă de la Hollywood. Nu poți învinui un tigru pentru că rupe capul unei oi, dar nu cred niciun cuvânt care iese din gura ei.

ADVERTISEMENT

Este actriță de meserie și știe foarte bine cum să manipuleze publicul. Nu cred nici ceea ce a spus în interviu despre cum a căutat pe Google versurile pentru inmnul național. Cu siguranță că Harry l-a cântat la evenimentele publice încă de când avea doar 5 ani”, a adăugat unchiul lui Kate Middleton.

Unchiul lui Kate Middleton
Unchiul lui Kate Middleton o apără în scandalul cu Meghan Markle. Sursă foto: Hepta

Acuzații grave la adresa lui Harry

Gary crede și că afirmațiile făcute de soția lui Harry despre problemele ei mentale sunt doar niște minciuni grosolane. De asemenea, bărbatul îl critică dur și pe cumnatul lui Kate Middleton.

ADVERTISEMENT

“Unde era el în tot acest timp? Cu siguranță, fiind soțul lui Meghan Markle, era dispus să îi acorde ajutorul de care avea nevoie. Este un bărbat cu experiență vastă în armată, chiar a fost în zone de război. Ar fi trebuit să fie capabil să își susțină punctul de vedere și să își apere soția.

Nu poți cere să ți se acorde discreție, să te retragi din spațiul public, apoi să apari la TV și să lansezi acuzații la adresa propriei familii. De ce ai face așa ceva? Cei din familia regală nu sunt rasiști”, a încheiat unchiul lui Kate Middleton.

ADVERTISEMENT