News

Unchiul tânărului mort în accidentul provocat de fiul lui Gino Iorgulescu: “Nepotul meu venea de la priveghi. Mario era conștient după accident”

08.09.2019 | 19:04
Unchiul tanarului mort in accidentul provocat de fiul lui Gino Iorgulescu Nepotul meu venea de la priveghi Mario era constient dupa accident

Vali Guțu, unchiul băiatului decedat în accidentul în care a fost implicat și Mario Iorgulescu a făcut declarații despre ce s-a întâmplat în noaptea în care și-a pierdut nepotul. Bărbatul spune că Daniel, cel decedat în accident, venea de la un priveghi și că fiul lui Gino Iorgulescu era conștient la scurt timp după producerea nenorocirii.

Ce a declarat unchiul tânărului decedat în accidentul provocat de Mario Iorgulescu

“Se întorcea de la un priveghi. În spate era familia (…) A decedat pe loc, nimeni nu l-a mai putut ajuta. Mario era conștient, era în picioare, vorbea ceva incoerent. Mario, la Elias, vorbea! Sper ca presa să prezinte corect situația, era conștient, vorbea, nu știu după aceea ce s-a întâmplat, dar și la Elias l-am văzut pe picioarele lui. Părinții sunt în stare de șoc, am avut nevoie de ambulanță și pentru tatăl nepotului meu, dar și pentru mama, a cărei zi de naștere este azi.

Ei au mai pierdut o fetiță, din cauza unei boli incurabile, la vârsta de 6 ani. Vor amândoi să moară acum! L-am ținut pe tatăl lui la mine până dimineața, de frica mamei, să nu sufere un șoc. Până la urmă i-am spus și i s-a făcut rău (…). Mario venea de la o partidă de poker unde băuse și se distrase, iar nepotul meu venea de la un priveghi și urma să meargă la un grătar la mama lui, de ziua ei”, a spus unchiul tânărului decedat, la Radio Sport 1.

S-a aflat ce viteză ar fi avut Mario Iorgulescu la momentul producerii accidentului
Unchiul lui Daniel Vicol a făcut declaraţii despre accidentul mortal al lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, în stare gravă după accident

Reamintim că Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu a fost implicat într-un accident pe raza Capitalei, în noaptea de Sfânta Maria Mică. Mașina condusă de acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, șoferul autovehiculului respectiv murind pe loc în urma impactului. Băiatul șefului LPF este internat în stare gravă la spitalul Elias din București, iar medicii spun că acesta este în comă indusă și ventilat mecanic.

„A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”, a declarat, pentru Mediafax, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.