News

Unde a ajuns Liviu Dragnea la scurt timp după eliberare. Cu cine s-a pozat fostul lider al PSD

Liviu Dragnea a părăsit, joi după-amiaza, Penitenciarul Rahova. De aici, fostul lider al PSD a ajuns acasă, acolo unde doi politicieni cunoscuți au venit să-l salute.
15.07.2021 | 18:02
Unde a ajuns Liviu Dragnea la scurt timp dupa eliberare Cu cine sa pozat fostul lider al PSD
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat, joi, de la Penitenciarul Rahova. La scurt timp după ce a ieșit pe porțile închisorii, acesta a ajuns acasă, acolo unde a fost dus de șoferul personal.

În spațiul social-media a apărut o primă imagine cu fostul lider PSD în locuința sa. Fotografia, postată de avocata acestuia, Flavia Teodosiu, îl arată pe Dragnea alături de iubita sa, Irina Tănase, și de două figuri politice cunoscute trecute prin PSD.

ADVERTISEMENT

Unde a ajuns Liviu Dragnea la scurt timp după eliberare. Două foste figuri din PSD, alături de acesta

După ce a părăsit închisoarea, Liviu Dragnea a mers alături de iubita sa Irina Tănase acasă. Aici, acesta a fost așteptat de Carmen Dan, fost ministru de Interne, și de Codrin Ștefănescu, fost secretar general adjunct al PSD.

În toată perioada în care Dragnea s-a aflat după gratii, cei doi foști social democrații au rămas apropiați de fostul președinte al partidului.

ADVERTISEMENT

”Momentul mult așteptat! Doamne ajuta! Liviu este acasă! Fericire maximă”, descrie avocata Flavia Teodosiu imaginea urcată pe Facebook.

liviu dragnea psd carmen dan, codrin ștefănescu
Unde a ajuns Liviu Dragnea la scurt timp după eliberare. Două foste figuri din PSD, alături de acesta. Sursa foto: Facebook/Flavia Teodosiu

Reacții din PSD după eliberarea lui Liviu Dragnea

La nicio oră după ce Dragnea ieșea pe porțile închisorii Rahova, actualul președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat cu o postare pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a urat ”multă sănătate” lui Dragnea și a spus că acesta ”are nevoie de liniște”. Ciolacu nu a vrut să comenteze atacurile lansate de fostul lider social-democrat, joi.

”Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale.

ADVERTISEMENT

#NoulPSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a scris Ciolacu în online.

Joi, 15 iulie, Liviu Dragnea a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova după ce Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de eliberare condiționată. Dragnea se afla în închisoare din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

În poarta penitenciarului, Dragnea a lansat un atac dur față de actuala conducere a PSD. Acesta și-a numit fostul partid unul de ”operetă, de lași”.

ADVERTISEMENT