Bănel a ajuns în Liga a patra! “Sperăm să ne ajute!”

Alex Bradescu   
în Fotbal intern
17/03/2018, 10:53
Bănel a ajuns în Liga a patra! “Sperăm să ne ajute!”

Bănel Nicoliţă pare că se va retrage de la echipa din oraşul său natal! Fostul jucător al Stelei a ales să joace în acest retur de campionat pentru CS Făurei, după ce nu a reuşit să-şi găsească un contract. Iar Bănel are nevoie de bani din cauza problemelor mari cu viaţa extrasportivă dezvăluite în exclusivitate de FANATIK.RO (TOATE DETALIILE AICI)

“Bănel Nicoliţă a revenit la CS Făurei să-şi ducă la capăt proiectul pe care l-a început, adică să promoveze această echipă în Liga a 3-a. Deşi majoritatea specialiştilor din fotbalul judeţean m-au avertizat că se cunoaşte deja câştigătoarea Ligii a 4-a, eu am încredere în AJF Brăila că va asigura un mediu transparent acestei competiţii”, a confirmat Adrian Andrei, preşedintele echipei din Liga a patra, pentru Liga 2.ro.  

A revenit de unde a început

Bănel Nicoliţă a ajuns la 33 de ani. A început fotbalul chiar la echipa din oraşul său natal, iar în 2004 a fost “racolat” de formaţia fanion a judeţului, Dacia Unirea Brăila. A mai jucat pentru Poli Timişoara, Steaua, St. Ettienne, Nantes, Viitorul, ASA Tg. Mureş şi Aris Limassol. Are şi 37 de selecţii în echipa naţională, pentru care a marcat un gol. 

Închide ×