Fotbal intern

Unde a ajuns să joace fundașul despre care Becali spunea că reprezintă o adevărată lovitură pe piața transferurilor! Trebuia să fie noul Chiricheș

10.04.2019 | 20:35
Unde a ajuns sa joace fundasul despre care Becali spunea ca reprezinta o adevarata lovitura pe piata transferurilor Trebuia sa fie noul Chiriches

Cariera lui Doru Bratu nu a fost chiar cea anticipată de specialiști. Fundașul despre care Becali spunea că reprezintă o adevărată lovitură pe piața transferurilor atunci când l-a adus la FCSB a ajuns acum să joace în Liga a patra. Culmea, nu este o premieră prezența lui Bratu în acest eșalon, el fiind și în trecut legitimat la formații care luptau pentru promovarea în cea de-a treia ligă. Latifundiarul din Pipera l-a transferat pe Bratu în primul mandat al lui Reghecampf la echipă.

Unde a ajuns să joace fundașul despre care Becali spunea că reprezintă o adevărată lovitură pe piața transferurilor!

Patronul roș albaștrilor a ieșit în fața presei și a anunțat că l-a luat pe viitorul Vlad Chiricheș. Doru Bratu nu a impresionat însă și a prins doar 3 jocuri în tricoul FCSB-ului într-un sezon și jumătate după care a fost pus pe liber. Acum, fundașul a semnat cu FC Carmen, în liga a patra, după ce sezonul precedent a evoluat la același nivel pentru Rapid București. Promovarea giuleștenilor a adus alte pretenții și Pancu i-a transmis fundașului că trebuie să-și găsească altă echipă.

Bratu s-a înțeles cu șefii lui Carmen, formație care se luptă pentru a intra în liga a treia chiar cu rivala lui Becali, CSA Steaua, echipa antrenată de Marius Lăcătuș. După ce a plecat de la FCSB, Bratu a mai evoluat pentru Daco Getica, FC Snagov, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj și Farul Contanța, dar nu a reușit nicăieri să prindă un loc de titular. La Rapid, Bratu a fost inițial considerat om de bază, însă prestațiile modeste l-au adus în vizorul conducerii.

Becali, laude pentru Bratu

”Reghe mi-a zis că avem un fundaş la fel de bun. E vorba despre Doru Bratu. Mare noroc am avut că l-am luat pe Bratu! Îi dau doar două mii de euro pe lună, iar Reghecampf crede că va ajunge în curând la nivelul lui Chiricheş”, spunea Gigi Becali în momentul în care fundașul era transferat de la Concordia Chiajna la dorința antrenorului Laurențiu Reghecampf.

Deşi nu a rupt norii la FCSB, Doru Bratu are în palmares titlul din sezonul 2012 -2013 și Supercupa României, trofeu câștigat la câteva luni distanță după ce echipa lui Reghe sărbătorea campionatul și calificarea în UEFA Champions League.

  • 2 trofee majore din fotbalul românesc are Doru Bratu în palmares