Fotbal international

Unde a ajuns să joace Mihai Costea la 30 de ani. “Stă mai mult cu amicii la şpriţ”

04.12.2018 | 15:01
Unde a ajuns sa joace Mihai Costea la 30 de ani Sta mai mult cu amicii la sprit

Gigi Becali l-a cumpărat pe Mihai Costea în 2011 de la Universitatea Craiova și a sperat că va da ulterior lovitura pe piața transferurilor cu jucătorul oltean, care însă nu a mai confirmat și a avut evoluții din ce în ce mai slabe. Atacantul joacă acum la Al Arabi, însă un apropiat a declarat că l-a văzut “mai mult cu amicii la șpriț.”

1,4 milioane de euro a plătit Becali pentru transferul lui Mihai Costea. Jucătorul nu s-a acomodat la FCSB, preferând să-și piardă timpul mai mult prin cluburile din București, deși era considarat una dintre speranțele fotbalului românesc, de la care fanii au avut mari așteptări. Din păcate, atacantul a rămas în amintirea suporterilor mai mult pentru viața extrasportivă. A avut o relație cu vedeta TV Daniela Crudu, cei doi fiind des în centrul atenției în presă. S-au despărțit în 2014, din cauza infidelității fotbalistului, care a recunoscut că a avut o relație de o noapte cu Denisa Botcari.

Mihai Costea joacă la Ar Arabi, în liga secundă din Emirate

Mihai Costea a plecat în zona arabă în anul 2016 pentru a-și căuta echipă, după ce a petrecut o scurtă perioadă la FC Voluntari. Un a proiat a declarat recent că fotbalistul și-a lăsat barbă și petrece foarte mult timp cu prietenii. Petrece timp mai mult cu amicii la șpriț, și-a lăsat barbă”, a declarat acesta.

Ajuns la vârsta de 30 de ani, Mihai Costea a semnat în urmă cu o lună un contract cu Al Arabi, echipă care se află pe ultimul loc în liga secundă din Emiratele Arabe Unite. Atacantul are doar 130 de meciuri jucate în întreaga sa carieră. Pentru Universitatea Craiova a jucat în 86 de partide în care a marcat 16 goluri, iar la FCSB a prins doar 55 de meciuri și a dat 13 goluri. Doar 9 meciuri a jucat pentru Voluntari, fără să marcheze vreun gol, în timp ce la Al Ittihad Kalba Sports Club are 3 apariții și un singur gol.