Sport

Unde a ajuns să joace un fost fotbalist de la FCSB. A fost prezentat oficial. Foto

Gabi Matei (32 de ani), fostul fundaș dreapta al FCSB, a semnat cu o echipă din eșalonul al treilea.
10.09.2022 | 19:59
Unde a ajuns sa joace un fost fotbalist de la FCSB A fost prezentat oficial Foto
4 ani a jucat Gabi Matei la FCSB, între 2011 și 2014. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După ce Mihai Costea, fostul atacant al FCSB, a revenit în fotbalul românesc, un alt fost jucător al vicecampioanei României a avut parte de un transfer surprinzător.

Gabi Matei a semnat cu o echipă de Liga a treia

Gabi Matei, fostul fundaș dreapta al FCSB, a ajuns să evolueze pentru o echipă de Liga a treia.


Jucătorul de 32 de ani a fost deja prezentat oficial: „ACSO Filiasi a adus doi jucători cu ștate vechi în Liga 1. La formația antrenată de Victor Naicu au venit Gabriel Matei și Andrei Paliu”, a anunțat clubul printr-o postare pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ultima oară căpitan la Astra Giurgiu în liga a doua, Gabriel Matei este evaluat la doar 75.000 de euro, aproape de zece ori mai puțin decât în perioada în care juca la FCSB.

Gabi Matei a mai jucat în cariera sa la FC Brașov, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureș, Gornik Leczna, FC Zira, Termalica, Concordia Chiajna sau FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Gabi Matei, una dintre cele mai mari dezamăgiri ale FCSB

Adus ca un jucător de mare perspectivă, Gabi Matei a bifat doar șapte meciuri în patru ani la FCSB, chinuit de accidentări și scandalurile cu Mădălina Pamfile.

Cu FCSB a câștigat nu mai puțin de patru trofee, dintre care două titluri de campion: 2012-2013, 2013-2014.

ADVERTISEMENT

A mai cucerit și Cupa României (2014-2015), Supercupa României (2013) și Cupa Ligii (2014–2015).

De ce nu a reușit Gabi Matei la FCSB

Gabi Matei a fost tras în jos din cauza relației cu Mădălina Pamfile, ceea ce i-a atras și antipatia patronului Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Puțini știu însă că fundașul dreapta a trecut prin multe de-a lungul vieții: „S-a scris mult despre accidentările sale şi despre viaţa extrasportivă ca principale cauze pentru care el nu a confirmat la Steaua (n.r. – FCSB). Puţină lume ştie însă prin ce a trecut acest băiat. Tatăl lui o rupea cu bătaia pe mama lui!”, dezvăluiau surse din anturajul jucătorului pentru FANATIK în urmă cu ceva ani.

Gigi Becali i-a interzis în repetate rânduri să se mai întâlnească cu Mădălina Pamfile: „Lui Matei i-am zis că nu mai are voie nici măcar să discute la telefon cu ea. Pamfile e şi dată naibii, frumoasă rău, te nenoroceşte. Nu se compară Cruduţa cu asta!”, spunea acesta la Antena 1, în urmă cu zece ani.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru “Peste 2,5 goluri” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT