Fotbal intern

Unde a ajuns să joace un fotbalist adus de Rednic la Dinamo! Românii se duc acolo în concedii exotice

13.10.2018 | 20:37
Unde a ajuns sa joace un fotbalist adus de Rednic la Dinamo Romanii se duc acolo in concedii exotice

Ultima oară când a antrenat-o pe Dinamo, Mircea Rednic a avut și câteva cereri speciale la adresa conducerii. Tehnicianul a solicitat anumiți jucători, printre ei aflându-se și un olandez care a ajuns să joace între timp tocmai în Vietnam! Romario Kortzorg a venit în Ștefan cel Mare l-a insistențele lui Rednic, dar nu a rupt gura târgului. Mijlocașul nu se afla la prima experiență în Liga 1 Betano. Evoluase deja pentru ASA Târgu Mureş în 18 partide, timp în care a bifat un gol şi trei pase decisive și a reușit să câștige şi un trofeu, Supercupa României.

De nouă ori a intrat pe teren Romario Kortzorg în echipamentul grupării din Ștefan cel Mare. Olandezul a și înscris o dată, dar prestațiile sale nu au avut darul de a-i convinge pe șefii lui Dinamo. Astra Giurgiu și Concordia Chiajna au fost formațiile pe la care a mai trecut Romario Kortzorg după plecarea de la Dinamo.

Unde a ajuns să joace un fotbalist adus de Rednic la Dinamo! Kortyorg în echipamentul lui Dinamo
Romario Kortzog a evoluat în nouă partide pentru Dinamo Bucureşti

Unde a ajuns să joace un fotbalist adus de Rednic la Dinamo!

Romario Kortzorg

a împlinit 29 de ani și a fost legimitat chiar în această vară la formaţia Nam Dinh FC, din prima ligă din Vietnam. Cotat la 200.000 de euro de site-urile de specialitate, olandezul se află deja la a doua experiență în Vietnam. A mai jucat pentru Binh Duong, echipă care de altfel l-a legitimat imediat după ce acesta a părăsit Liga 1 Betano. De remarcat că la această formație, olandezul a și reușit să marcheze de două ori.

Romario Kortzorg este un adevărat globetrotter. Se află la a 11-a echipă din carieră, după ce a mai trecut pe la alte trei grupări din Olanda, patru din România, una din Bulgaria și una din Germania. Cel mai bine s-a simțit la Botev Plovdiv, formație pentru care a marcat de nouă ori într-un singur an de zile.

  • 1 trofeu are Romario Kortzorg cucerit în Liga 1 Betano alături de ASA Târgu Mureș