Life

Unde a ajuns să lucreze o tânără care studia medicina. Face acum bani mulți și nu mai vrea să audă de boli și tratamente

Ce a ajuns să facă o tânără care a absolvit medicina. Face bani mulți și spune că-i place, deși este criticată și ironizată.
04.06.2024 | 20:47
Unde a ajuns sa lucreze o tanara care studia medicina Face acum bani multi si nu mai vrea sa auda de boli si tratamente
Ce meserie are acum tânăra. Sursa foto: The Sun, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără a șocat multă lume prin pasul pe care l-a făcut. După ce a studiat la Facultatea de Medicină și a învățat intens, la final și-a dat seama că vrea să facă altceva. Spune că-i place și este încântată de faptul că are un salariu mare. Decizia sa a stârnit multe controverse.

O tânără a renunțat la Medicină pentru una dintre cele mai întâlnite meserii

Emily Leach, originară din Marea Britanie, a terminat Medicină Veterinară. Iubește animalele și părea că se va îngriji de ele tot restul vieții, dar nici pe departe. La finalul studiilor, la cei 25 de ani, a ales să lucreze pe șantier.

ADVERTISEMENT

Emily Leach a renunțat la halatul de doctor în favoarea vestei de zidar. Muncește cot la cot cu bărbații. La început, colegii au privit-o cu multe semne de întrebare, dar între timp s-au obișnuit cu prezența ei.

Povestea tinerei absolvente de Medicină și devenită zidar a ajuns prim subiect în ziarele din Regatul Unit. Cei care îi citesc interviul cu greu își pot explica de ce a ales tânăra munca de jos și nu cea pentru care s-a pregătit.

ADVERTISEMENT

”Oamenii spun că sunt prea drăguță ca să fiu zidar sau spun că sunt cel mai frumos zidar pe care l-au văzut vreodată, ceea ce nu este cu adevărat un compliment. De parcă bărbații zidari ar fi grizzly”, a relatat Emily pentru The Sun.

De ce a ales tânăra să fie zidar: ”M-am gândit doar să fiu fericită”

Absolventa de Medicină spune că nu s-ar fi putut trezi dimineața pentru a face o meserie care nu o împlinea. S-a gândit strict la fericire și a ales să fie zidar. Își iubește nespus profesia pentru care a optat.

ADVERTISEMENT
Absolventă de Medicină pe șantier
Absolventa de Medicină pe șantier. Sursa foto: The Sun

 

”M-am gândit doar să fiu fericită. Trebuie să fac o meserie care să-mi facă plăcere. Așa că am aplicat pentru ucenicie și iată-mă! Este o muncă foarte grea, dar o iubesc absolut. Nu m-aș putea niciodată ridica din pat și să fac ceva care nu-mi place”, a explicat Emily.

I se spune de fiecare dată în mediul online și că este prea frumoasă încât să se mulțumească doar cu munca pe șantier. Emily ignoră fiecare opinie în parte și speră să fie sănătoasă, încât să le poată îndeplini pe toate.

ADVERTISEMENT

”Oamenii cred că sunt fluierată tot timpul, dar nu sunt toți bărbații așa. Știu că dacă pun întotdeauna 110 la sută din efort, atunci totul va fi în regulă și atunci nu pot să-mi spună nimic rău. Primesc o mulțime de comentarii în online în care mi se spune și că nu sunt suficient de puternică pentru a face treabă sau că ar trebui să mă întorc în bucătărie și să fac un sandviș.

Dar… trebuie să fii tare pentru stfel de lucruri. Totodată, dacă amenii care lasă acele comentarii vor să încerce  (să fie și ei zidari, n.r) atunci jos pălăria pentru ei.”, a mai detaliat Emily.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României