Life

Unde a ales să trăiască rapsodul Grigore Leșe. A suferit un accident vascular care i-a schimbat viața

15.04.2021 | 17:30
Unde a ales sa traiasca rapsodul Grigore Lese A suferit un accident vascular care ia schimbat viata
Grigore Leșe, interpret de muzică folclorică. Foto: Wikipedia
ADVERTISEMENT

Marele rapsod Grigore Leșe a ales să trăiască într-un loc în care puțini și-ar fi imaginat, unde se simte mai aproape de Dumnezeu după ce a trecut printr-o situație destul de delicată.

Marele artist s-a retras la o casă ce aparține de o parohie din București după ce a făcut un accident vascular, unul dintre cele mai dure episoade prin care a fost nevoit să treacă în viața lui, dacă nu chiar cel mai greu.

ADVERTISEMENT

Pentru rapsod, acel moment a venit ca o lecție de viață pentru a se întoarce la Dumnezeu. Despre motivele pentru care a ales să trăiască în Complexul Parohial Sfântul Antonie cel Mare din cartierul Titan, interpretul de muzică folclorică autentică a vorbit pentru un cotidian central.

Grigore Leșe locuiește într-un casă parohială

Artistul maramureșean a mărturisit pentru ziarul Click că nu mai știa deloc de el după accidentul vascular prin care a trecut, fiind internat în urmă cu ceva timp la Spitalul Floreasca, iar apropiații lui s-au speriat foarte tare în acel moment încât nu l-au mai lăsat să stea în casa din Baicului.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns în acest loc minunat după o situație delicată din viața mea, o perioadă agitată, cu zeci de filmări. M-am ostenit atât de tare, încât în decembrie am făcut un accident vascular. Am fost internat, la Floreasca, două zile.

După acest accident, apropiații mei s-au speriat atât de tare, deși nu a fost un accident atât de grav încât să nu mai știu de mine, și mi-au interzis să mai merg la casa din Baicului, unde făceam efortul să urc cinci etaje.

ADVERTISEMENT
grigore leșe
Grigore Leșe, în locul unde și-a găsit liniștea. Foto: directmm.ro

Este al șaselea loc în care s-a mutat

Au fost mai multe variante unde să locuiesc, însă eu am ales să vin aici, la Parohie. Sunt de 20 de ani în București, iar aici este a șasea oprire a mea”, a declarat Grigore Leșe.

Leșe a mai spus că e bine să schimbi locul și oamenii din când în când, iar dânsul este deja experimentat în acest sens. A locuit la Lăpușul Românesc, județul Maramureș, acolo unde s-a și născut, de altfel, la Târgu Lăpuș, în Cluj, în Dristor, în zona Baicului, iar acum stă în Titan.

ADVERTISEMENT