Life

Unde a dispărut Culiță Sterp după accidentul din Cluj. Oamenii legii au fost surprinși de locul în care l-au găsit

Culiță Sterp a fost autorul unui accident rutier în această săptămână. Acum însă, noi detalii neștiute până acum ies la suprafață.
19.11.2022 | 10:34
Unde a disparut Culita Sterp dupa accidentul din Cluj Oamenii legii au fost surprinsi de locul in care lau gasit
S-a aflat unde s-a ascuns Culiță Sterp după ce a produs accidentul rutier din Cluj. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp trece prin momente fără precedent. Artistul a produs un accident rutier grav în noaptea de miercuri spre joi, în centrul orașului Cluj Napoca.

Noi detalii despre accidentul produs de Culiță Sterp la Cluj

De asemenea, acesta a fost testat de oamenii legii, iar ulterior s-a aflat că a și consumat alcool înainte de a se urca la volanul mașinii ale.

ADVERTISEMENT

Noi detalii au început însă să iasă la suprafață în legătură cu seara respectivă. Se pare că înainte de a produce accidentul, radarul a surprins mașina de lux a lui Culiță Sterp.

Conform clujust.ro, polițiștii ar fi anunțat prin stație acest lucru, însă artistul tot nu a micșorat viteza, iar la scurt timp a avut loc și impactul violent, care l-a trimis la spital pe celălalt șofer.

ADVERTISEMENT

Sursa citată scrie că oamenii legii au ajuns la locul accidentului și l-au testat pe Culiță Sterp pentru a afla dacă a consumat alcool, iar rezultatul a fost pozitiv.

Ce a urmat însă după testare a întrecut orice fel de așteptare. Culiță Sterp a dispărut complet din fața polițiștilor, iar oamenii legii au început să îl caute.

ADVERTISEMENT

Unde s-a ascuns Culiță Sterp după accident

După minute în șir, aceștia l-au găsit pe artist într-un WC public de pe șantierul din spatele Teatrului Național.

Nimeni nu înțelege însă de ce a făcut Culiță Sterp un astfel de gest, având în vedere toate cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

După ce a fost găsit, artistul a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile și de asemenea a primit și o amendă de peste 1.800 de lei.

Problema cea mai mare este însă că acesta a fost și reținut de polițiștii din Cluj pentru 24 de ore, iar deși a fost ulterior eliberat, artistul a fost plasat sub control judiciar.

Astfel, Culiță Sterp nu are voie să părăsească nici județul și nici țara și este nevoit să se prezinte în fața organelor acreditate în momentul în care este solicitat.

Menționăm că după incidentul de miercuri noapte, artistul a atras critici dure din partea internauților. Fratele său însă, Iancu Sterp i-a luat apărarea și s-a arătat dezamăgit de toate acuzațiile care i-au fost aduse acestuia.

Totodată, el a făcut apel la internauți să se oprească din a-l judeca pe fratele său pentru cele întâmplate.

ADVERTISEMENT