Life

Unde a fost cerută Anda Adam în căsătorie. Cele mai frumoase imagini

Anda Adam a trăit unul dintre cele mai frumoase momente din viață. A fost cerută în căsătorie de iubitul ei.
27.10.2021 | 19:03
Unde a fost cerută Anda Adam în căsătorie. Cele mai frumoase imagini. Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Cunoscuta cântăreață a spus “Da”. Anda Adam a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, într-un cadru de vis. Acesta și-a surprins iubita în timp ce erau în vacanță în Cappadocia.

Artista a recunoscut că momentul a emoționat-o foarte tare și nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Cei doi formează un cuplu de mai multe luni, iar din momentul în care s-au cunoscut Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci și-au petrecut aproape tot timpul împreună.

ADVERTISEMENT

Unde a fost cerută Anda Adam în căsătorie. Cele mai frumoase imagini

Yosif Eudor Mohaci i-a pregătit iubitei sale o zi cu totul specială în timpul vacanței din Cappadocia, Turcia. Într-un cadru de basm, afaceristul a cerut-o pe Anda Adam în căsătorie. În jurul lor zburau zeci de baloane, iar iubitul vedetei a pregătit chiar și o ședință foto surpriză.

Artista a declarat că mereu și-a dorit să meargă în Cappadocia, dar nu s-a așteptat la o asemenea surpriză.

ADVERTISEMENT

“A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea. (…) Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineață, la ședința foto.

Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătit. S-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui.”, a declarat Anda Adam potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Anda Adam nu și-a putut stăpâni lacrimile

Vedeta a recunoscut că gestul iubitului ei a emoționat-o foarte tare și nu și-a putut stăpâni lacrimile. În urmă cu ceva vreme, aceasta spunea că bărbatul este jumătatea sa, omul pe care l-a căutat toată viața.

“Am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate.

ADVERTISEMENT

Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Cănd vom decide și ziua nunții vă vom anunța”, a mai spus cântăreața.

Yosif Eudor Mohaci este un cunoscut om de afaceri din Arad. O perioadă a locuit în Franța și Elveția. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai multe luni, iar bărbatul și-a declarat dragostea pentru iubita sa de mai multe ori în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: