News

Unde a fost găsit ADN-ul Luizei Melencu în casa lui Gheorghe Dincă! Alte 40 de pete de sânge găsite

31.08.2019 | 13:45
Unde a fost găsit ADN-ul Luizei Melencu în casa lui Gheorghe Dincă! Alte 40 de pete de sânge găsite
Sângele Luizei Melencu, descoperit pe patul lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: Facebook

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul de la Caracal, unde două tinere de 15, respectiv 19 ani au fost răpite, violate și cel mai probabil ucise de Gheorghe Dincă, un fost mecanic auto din oraș. Pe măsură ce ancheta din locuința monstrului avansează, oamenii legii descoperă tot mai multe probe care îi pot ajuta să elucideze misterul din jurul acestei tragedii.

A fost găsit sângele Luizei Melencu pe patul lui Gheorghe Dincă

Recent, procurorii DIICOT au găsit pete de sânge în mai multe locuri din casa bărbatului de 66 de ani, iar unele dintre ele se pare că aparțin chiar Luizei Melencu, adolescenta dispărută de mai bine de patru luni, după ce a fost luată cu mașina la ocazie de psihopat. Urmele biologice ale fetei au fost identificate inclusiv pe patul suspectului, probele ADN fiind confirmate ulterior în laborator.

În plus, s-a stabilit că alte aproximativ 40 de pete de sânge, găsite în diverse locuri din casă, nu aparţin nici Alexandrei, nici Luizei, analizele indicând alte persoane de sex feminin. Anchetatorii vor analiza toate aceste probe şi le vor compara cu ale altor fete dispărute, care se potrivesc profilului.

Luiza Melencu, tânăra de 19 ani care a căzut victimă psihopatului din Caracal. Sursa foto: Facebook
Luiza Melencu, tânăra de 19 ani care a căzut victimă psihopatului din Caracal. Sursa foto: Facebook

Sora Luizei Melencu a fost audiată de DIICOT

Între timp, sora Luizei Melencu a fost audiată de procurorii DIICOT, în speranța că le va putea furniza oamenilor legii informații despre tânăra de 19 ani care a căzut victimă monstrului din Caracal, precum și ultimele discuții pe care le-au avut cele două.

Un amănunt interesant este acela că  telefonul Luizei a fost folosit din nou în această săptămână. Este vorba despre conectări pe paltformele de socializare Whatsapp și Snapchat, activitate sesizată imediat de părinții fetei. Au încercat să apeleze numărul de telefon, însă acesta era din nou închis. Reamintim că anchetatorii nu au reușit pentru moment să găsească telefonul adolescentei.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri