News

Unde a fost înmormântat Răzvan Ciobanu! Fostul designer a fost dus în cartierul copilăriei

02.05.2019 | 11:58
Unde a fost inmormantat Razvan Ciobanu Fostul designer a fost dus in cartierul copilariei

Răzvan Ciobanu își va dormi somnul de veci lângă bunicii săi! Acesta a fost înmormântat în cartierul copilăriei, în cavoul familiei din Cimitirul Prograsul 1 din București, cavou în care părinții săi ar fi trebuit depuși. Creatorul de modă a fost condus astăzi, 2 mai, pe ultimul drum.

Unde a fost înmormântat Răzvan Ciobanu?

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat lângă străbunicul și bunicul său în cavoul familiei în care părinții designerului trebuiau să fie depuși. Cavoul se află n Cimitirul Prograsul 1 din Capitală. Decesul artistului a lăsat o țară întreagă în șoc. Moartea bruscă a creatorului de modă a venit la oar o lună de zile de când a murit Zina Dumitrescu. Părinții lui Răzvan Ciobanu sunt pur și simplu îngenunchiați de durere. Astăzi, 2 mai, și-au luat adio de la unicul fiu.

”Eu am fost coleg de şcoală cu Răzvan. El aici a copilărit, familia a locuit în trecut foarte aproape de acest cimitir”, ne-a dezvăluit un bărbat prezent la priveghi. ”Părinte, veniţi dvs? Avem şi noi preoţi în familie, vărul meu şi fiul acestuia sunt preoţi”, i-a spus tatăl lui Răzvan preotului pe care l-a sunat să-l cheme la capelă.

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat în locul copilăriei
Răzvan Ciobanu a fost înmormântat în locul copilăriei

Răzvan Ciobanu, o pierdere imensă

Familia a decis ca sicriul cu trupul neînsuflețit să fie închis când va fi înmormântat. Totuși, prietena sa, avocata Laura Vicol, a apucat să-l vadă pentru un scurt timp. „Eu l-am văzut, am apucat să îl pup. Este frumos, l-am îmbrăcat cu hainele lui preferate, este foarte frumos. Era foarte mândru că slăbise atât de mult şi este foarte frumos”, a declarat Laura Vicol presei, la faţa locului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au afirmat că moarta creatorului de modă a fost una violentă. Acesta a suferit de o ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică și coloană toracală, conform news.ro. Din cauza impactului și a faptului că nu purta centura de siguranță, acesta a fost proiectat în afara vehiculului, cu fața în jos. Medicii SMURD, sosiți la fața locului, au schimbat poziția sa pentru aplicarea procedurilor specifice.