ADVERTISEMENT
Life

Unde a fost surprinsă Simona Halep după 7 zile de la infectarea cu coronavirus. Ipostaze uluitoare

Autor: Alexa Serdan | 09.11.2020 | 08:47
Unde a fost surprinsă Simona Halep după 7 zile de la infectarea cu coronavirus. Ipostaze uluitoare
Unde a fost surprinsă Simona Halep după 7 zile de la infectarea cu coronavirus. Ipostaze uluitoare. Sursa foto: Instagram.com

Simona Halep a anunțat la începutul lunii noiembrie că a fost depistată pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus, însă zilele trecute a fost surprinsă pe un șantier unde se afla o locuință în plină construcție.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, jucătoarea de tenis nu a fost singură, ci însoțită de iubitul ei, Toni Iuruc, cei doi având grijă să păstreze măsurile impuse de pandemia de coronavirus. Fostul număr mondial a purtat în permanență mască de protecție, punându-se întrebarea ce căuta afară când ar fi trebuit să stea 14 zile în carantină.

Având în vedere statutul sportivei este exclus ca aceasta să fi „fugit” din izolare și cel mai probabil Simona Halep a solicitat un alt test pentru virusul din China care a ieșit negativ. Numai așa se explică motivul pentru care tenismena a părăsit domiciliul pentru o vizită pe șantier.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, la „plimbare” pe șantier la 7 zile după ce a aflat că are COVID-19

Potrivit informațiilor DSP, persoanele care sunt diagnosticate cu coronavirus au obligația să stea o perioadă de 14 zile în izolare, același lucru fiind valabil și pentru frumoasa sportivă.

Ce-i drept există și situația în care persoanele infectate cu COVID-19 pot ieși mai repede din carantină, asta în cazul în care al doilea test arată un rezultat negativ. Probabil așa s-a întâmplat și în cazul campioanei noastre.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-o ținută lejeră, sport, Simona Halep și partenerul ei de viață au analizat preț de câteva minute zona în care se aflau, semn că aveau ceva important de rezolvat. Imaginile uluitoare au fost surprinse de un tabloid și pot fi văzute AICI!

Cel mai probabil vedeta s-a vindecat de COVID-19, mai ales că încă de la început a mărturisit că are o formă ușoară a bolii. Sportiva i-a asigurat pe fani că se simte excelent, motiv pentru care nu s-a internat în spital, ci s-a tratat de acasă.

ADVERTISEMENT

Bună, tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru COVID-19! Mă aflu în autoizolare, acasă, și mă recuperez după ce am avut simptome moderate. 

Acum mă simt bine. Vom trece peste asta împreună!”, a fost mesajul lăsat de Simona Halep pe contul de Twitter în urmă cu o săptămână când mărturisea că a fost depistată cu noul tip de coronavirus.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!