Life

Unde a fost văzută Deea Maxer după divorț. A uitat complet de Dinu Maxer

Unde a fost văzută Deea Maxer după divorț. Aceasta a trecut peste separare și a uitat complet de Dinu Maxer, cel alături de care a stat 17 ani.
01.05.2023 | 20:04
Unde a fost vazuta Deea Maxer dupa divort A uitat complet de Dinu Maxer
Unde a fost văzută Deea Maxer după divorț. A uitat complet de Dinu Maxer. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Unde a fost văzută Deea Maxer după divorț. Vedeta a uitat complet de cel care i-a fost soț și încearcă pe cât se poate să se distreze!

Unde a fost văzută Deea Maxer după divorț

Deea Maxer face tot ce poate pentru a trece peste divorțul de Dinu Maxer, mai ales că acesta deja s-a afișat cu noua iubită. Vedeta a plecat la mare de 1 mai și s-a distrat pe cinste!

ADVERTISEMENT

Ca mulți alți români, și Deea Maxer a mers de 1 mai la mare. Doar că vremea nu a ținut cu ea, iar ținutele sexy au trebuit să rămână în bagaj. A fost extrem de frig în Vama Veche, acolo unde a petrecut fosta soție a lui Dinu Maxer.

Vedeta a glumit pe rețelele de socializare și a scris „La munte e frig! 1 mai. Vama”, unde a postat și o fotografie. Deea Maxer era îmbrăcată bine, cu o pereche de pantaloni negri, ciorapi de lângă până la genunchi, un pulover pe gât și o geacă.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Dinu Maxer a mai postat o altă imagine din ziua de 1 mai, de această dată una pe o vreme mai călduroasă. Îmbrăcată cu un top foarte decoltat pentru a i se vedea formele generoase și o pereche de pantaloni scurți, Deea Maxer a făcut furori pe rețelele de socializare.

Aceasta a postat niște cuvinte profunde drept descrierea pozei sexy, spunând: „Care e ziua ta preferata ? -Azi ! “Astăzi” trebuie sa fie răspunsul zi de zi”.

ADVERTISEMENT

Deea Maxer, o nouă relație după divorț? A primit un buchet imens de flori

Deea Maxer este și foarte ocupată în această perioadă. Au început evenimentele din acest an și aceasta este chemată des la acestea. Deea Maxer a fost invitată să danseze la un eveniment în Constanța.

Apoi, aceasta a profitat de ocazie pentru a se distra cu ocazia zilei de 1 Mai. După divorțul de Dinu Maxer, Deea Maxer s-a afișat foarte zâmbitoare cu un buchet mare de lalele.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mărturisit că a fost plecată cinci zile cu compania de beauty pe care o reprezintă, iar când s-a întors acasă a fost așteptată în acest fel.

Cel mai probabil, aceasta are un bărbat care îi aduce fericirea după separare. La rândul său, și Dinu Maxer și a refăcut viața. Acesta s-a afișat public cu iubita lui, Ada.

ADVERTISEMENT
Tags: