Fotbal intern

Unde a greșit Toni Petrea în FCSB – U Craiova 0-0! ”N-a adus un plus”

05.04.2021 | 08:58
Unde a gresit Toni Petrea in FCSB  U Craiova 00 Na adus un plus
ADVERTISEMENT

FCSB și Universitatea Craiova au terminat meciul cap de afiș al etapei a 29-a cum l-au început, 0-0. Oltenii au părut mai proaspeți în prima repriză și Toni Petrea a încercat să echilibreze balanța, dar a fost lipsit de inspirație cu schimbările efectuate.

Deși echipa lui suferea evident în ofensivă, tehnicianul roș-albaștrilor a ales să schimbe la pauză fundașii de bandă, iar în linia mediană l-a aruncat în luptă pe Ionuț Vînă.

ADVERTISEMENT

Schimbările nu au adus nici un plus în jocul liderului Ligii 1, iar acest lucru a fost taxat de foștii jucători ai roș-albaștrilor, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint.

Unde a greșit Toni Petrea în FCSB – U Craiova 0-0: trei schimbări, zero realizări

Fostele glorii ale roș-albaștrilor au mărturisit că cele trei înlocuiri de la pauză i-au surprins, cu atât mai mult cu cât acestea au avut un caracter mai degrabă defensiv.

ADVERTISEMENT

”Schimbările făcute de FCSB la pauză mi s-au părut inutile. Ce, fundașii laterali au fost mai slabi decât ceilalți? Echipa nu trage pe poartă și schimbăm fundașii laterali?”, a comentat Gabi Balint, la Digi Sport.

Fostul golgheter a fost completat de Ilie Dumitrescu. Acesta a susţinut că Toni Petrea s-a grăbit când a luat decizia de a efectua trei modificări după prima repriză.

ADVERTISEMENT

”Unii schimbă prea devreme, alții prea târziu. Schimbările de la FCSB n-au adus un plus, iar în repriza a doua Craiova a arătat mai bine”, a punctat Dumitrescu, pentru sursa menționată.

Cifre de groază pentru FCSB

Statistica meciului este îngrijorătoare pentru echipa patronată de Gigi Becali. Roș-albaștrii au găsit greu culoare spre poarta lui Pigliacelli, iar primul șut cadrat a venit abia în minutul 84.

ADVERTISEMENT

Și în ceea ce privește posesia, cele două oponente au fost la egalitate perfectă 50%-50%, dar ocaziile cu adevărat importante au fost la poarta lui Vlad, portarul FCSB-ului reușind, între altele, să pareze și lovitura de pedeapsă executată de Cicâldău.

În urma remizei albe dintre FCSB și Universitatea Craiova, CFR Cluj se poate apropia la un singur punct de trupa lui Toni Petrea. Campioana României joacă, luni seară, pe teren propriu, cu Dinamo, de la ora 20:30.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT