Life

Unde a lucrat Lady Louise, nepoata Reginei Elisabeta a II-a. A avut o slujbă sezonieră

Lady Louise, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, s-a angajat înainte de a pleca la facultate unde va studia engleza la fel ca Prințul William. Ce a făcut tânăra.
23.08.2022 | 18:43
Unde a lucrat Lady Louise nepoata Reginei Elisabeta a IIa A avut o slujba sezoniera
Unde a muncit nepoata Reginei Elisabeta a II-a toată vara. Lady Louise are 18 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica prințului Edward și a Sofiei Wessex se comportă ca orice adolescentă ajunsă la vârsta de 18 ani, dovadă că înainte de a studia la Universitatea din Fife a avut o slujbă sezonieră. Unde a lucrat și cu cât a fost plătită.

Unde a muncit nepoata Reginei Elisabeta a II-a toată vara. Lady Louise are 18 ani

Lady Louise, cea mai mică dintre nepoatele Reginei Elisabeta a II-a, și-a petrecut vara la muncă. Tânăra s-a angajat la o seră pe timpul verii și i-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze pe clienții care au cumpărat ghivece cu plante și flori.

ADVERTISEMENT

Se pare că aceasta a fost plătită destul de modest, deși locuiește într-un conac de 30 de milioane de lire sterline în Bagshot Park, Surrey. Ar fi primit suma de 6,83 de lire sterline pe oră, fiind lăudată de oamenii care au trecut pragul serei.

Așadar, Louise Windsor și-a petrecut vacanța muncind la casele de marcat, unde nu a fost trecută cu vederea. Au fost foarte multe persoane care au rămas uimite de faptul că nepoata Suveranei nu se dă în lături de la muncă.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-a venit să cred că era Lady Louise – a trebuit să mă uit de două ori. Este o tânără cu adevărat modestă și dulce, care este politicoasă și atentă cu clienții. Părea să îi placă munca”, a declarat un client, notează The Mirror.

„Nu este de mirare că nepoata reginei și-a suflecat mânecile și și-a murdărit mâinile cu o slujbă de vară înainte de a merge la universitate. A procedat la fel ca orice alt adolescent normal”, a completat redactorul-șef al revistei Majesty Magazine, Ingrid Stewart.

ADVERTISEMENT

Unde va studia din toamnă Lady Louise

Louise Windsor, cunoscută în cadrul Casei Regale Britanice și ca Lady Louise Windsor, este fiica cea mare a Prințului Edward și a Prințesei Sophia.

Tânăra de 18 ani a fost descrisă de cei pe care i-a întâmpinat la seră ca fiind politicioasă și foarte atentă. Se știe că vrea să studieze engleza, însă notele sale nu au fost făcute publice până în prezent.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor informații apărute în presa internațională a obținut un loc la Universitatea St Andrew’s, acolo unde Prințul William a cunoscut-o pe Kate Middleton.

ADVERTISEMENT