Life

Unde a lucrat Pavel Bartoș de la Românii au talent pe vremea lui Ceaușescu? ”Toată copilăria am stat la cozi imense!”

Pavel Bartoș este actor și prezentator al emisiunii Românii au talent, dar ce a vrut să muncească înainte de Revoluție. Vedeta de la Pro TV a făcut declarații importante.
15.06.2022 | 08:30
Unde a lucrat Pavel Bartos de la Romanii au talent pe vremea lui Ceausescu Toata copilaria am stat la cozi imense
Ce visa să muncească Pavel Bartoș înainte de actorie. Ce-și dorea în perioada lui Nicolae Ceaușescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgitul moderator a spus ce ar fi vrut să lucreze pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Artistul originar din Miercurea Ciuc a mărturisit că toată viața sa a stat la cozi pentru diferite produse sau alimente, declarând că nu și-a dorit de mic să fie actor.

Ce visa să muncească Pavel Bartoș înainte de actorie. Ce-și dorea în perioada lui Nicolae Ceaușescu

Pavel Bartoș avea un singur ideal în perioada lui Nicolae Ceaușescu, să lucreze la alimentară asta pentru că nu mai voia să stea niciodată la coadă. Prezentatorul de la Românii au talent a discutat și despre familia sa.

ADVERTISEMENT

Era cel mai mare dintre copii, mama sa fiind confecționar, în timp ce tatăl a lucrat ca zidar. Nu a avut o copilărie cu pian în casă, ci cu cărți pe care le împrumuta de la bibliotecă. Vedeta nu avea nici televizor uneori, care de multe ori era stricat.

„Lucrător la Alimentara pe vremea lui Ceaușescu. Eram sigur că dacă voi lucra la Alimentara, voi avea de toate și nu voi mai sta la cozi. Toată copilăria mea am stat la cozi!

ADVERTISEMENT

Eram cel mai mare din familie și stăteam la cozi imense de la 3 dimineața până la 7, că atunci când se trezeau cu toții, trebuia să avem lapte și de toate…

Ai mei lucrau în schimburi: când mama era în schimbul unu, tata era în doi, uneori se întâmpla ca amândoi să fie în trei.

ADVERTISEMENT

Și atunci plecau pe la 11 noaptea și noi, cei 4 copii, rămâneam singuri și dormeam…”, a declarat Pavel Bartoș într-un interviu pentru cristinastanciulescu.ro.

Pavel Bartoș, primii pași în actorie. Cum și-a început cariera

Pavel Bartoș a fost îndrumat să dea la Facultatea de Drept pentru că se descurca foarte bine la gramatică și istorie, dar în cele din urmă a realizat că vrea să se facă actor. Cea care l-a îndrumat pe moderator și chiar l-a pregătit a fost diriginta sa.

ADVERTISEMENT

Vedeta a păstrat secretul până când a intrat la Teatru, asta pentru că nu dorea să fie dezamăgit de reacția oamenilor care la momentul respectiv, în Miercurea Ciuc, nu vedeau cu ochi buni această meserie.

ADVERTISEMENT