Life

Unde a petrecut Andreea Marin Paștele: „E o binecuvântare pentru minte, trup și suflet”

Unde a fost Andreea Marin de Înviere. Vedeta a ales să plece de acasă de Paște și a mers la o mănăstire din Bacău. Conform spuselor sale, slujba a fost o binecuvântare.
25.04.2022 | 14:59
Unde a petrecut Andreea Marin Pastele E o binecuvantare pentru minte trup si suflet
Unde a petrecut Andreea Marin Paștele. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a petrecut Paștele departe de casă, în Bacău. Vedeta a împărtășit mai multe imagini pe rețelele de socializare cu locul superb în care a fost.

Unde a fost Andreea Marin de Paște. Cum a petrecut vedeta

Andreea Marin nu a petrecut Paștele în București, acolo unde este stabilită de ani de zile. Vedeta a decis să facă o călătorie spirituală cu ocazia acestei sărbători sfinte.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta de televiziune a mers în Bacău, la Mănăstirea Răchitoasa. Conform declarațiilor sale, acest lăcaș de cult este unul îngrijit și plin cu spirite alese.

Andreea Marin a luat lumina Învierii de aici, din Bacău, și a spus că slujba este o adevărată binecuvântare în sine.

ADVERTISEMENT

„Mănăstirea Răchitoasa, Bacău. Clădită cu trudă. Iubită și îngrijită de inimi mari, spirite alese, mâini harnice, dedicate. Învierea aici e o binecuvântare pentru minte, trup și suflet”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Ce imagini a postat vedeta pe rețelele de socializare

Vedeta a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare care arată că a fost destul de aglomerat la slujba de Înviere, dar oamenii nu s-au îmbulzit, ci au așteptat în liniște să le vină rândul.

ADVERTISEMENT

Mănăstirea este situată într-un peisaj de vis, având în spate un deal proaspăt înverzit în această primăvară. De asemenea, nu au lipsit nici imaginile din interior, Andreea Marin fiind impresionată de picturile din mănăstire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

De asemenea, Andreea Marin a mai dezvăluit ceva. Aceasta a arătat ce talisman poartă toată familia ei. Este vorba despre o cruciuliță cu scrisul „Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-mă”.

ADVERTISEMENT
Talisman
Talisman. Foto: Facebook

„Dar de suflet: rugăciunea inimii incrustată manual în lemn vine din inima Moldovei mele dragi. Vom purta aceste talismane cu drag, le avem cu toții în familie. Hristos a Înviat!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT