Fotbal international

Unde a petrecut Cristiano Ronaldo după golul marcat cu Bologna. Declarație de dragoste de la Georgina Rodriguez

25.06.2020 | 19:35
Unde a petrecut Cristiano Ronaldo dupa golul marcat cu Bologna Declaratie de dragoste de la Georgina Rodriguez
ADVERTISEMENT

Starul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a marcat primul său gol oficial de la reluarea fotbalului din Italia în meciul cu Bologna și a ținut să petreacă apoi într-un loc superb.

Atacantul portughez a deschis scorul din penalty la partida de campionat cu Bologna, după ce în primele două întâlniri, cu Milan și Napoli, din Cupa Italiei, a avut prestații modeste și a ratat și un penalty.

ADVERTISEMENT

După jocurile mai slabe din Cupa Italiei, Ronaldo a fost criticat de presă, însă în apărarea sa a sărit una dintre surori, Elma Aveiro, care a dat vina pe stilul de fotbal practicat de antrenorul Maurizio Sarri.

Golul cu Bologna i-a redeschis apetitul pentru petreceri lui Cristiano Ronaldo

Mulțumit că a reușit să dea gol din nou la meciul cu Bologna, Cristiano Ronaldo a decis să-și ia partenera de viață, Georgina Rodriguez, și să petreacă alături de ea într-o ieșire extravagantă.

ADVERTISEMENT

Portughezul a cheltuit nu mai puțin de 20 de milioane de euro pentru a-și achiziționa un iaht de lux, pe care de obicei în închiria cu 200.000 de euro pe săptămână, și a ieșit la o plimbare alături de mama copiilor săi.

Cei doi au petrecut o zi de vis la bordul ambarcațiunii, în apropierea stațiunii Forte dei Marmi. Georgina Rodriguez n-a scăpat ocazia de a face fotografii, inclusiv un selfie cu CR7 pe care l-a postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

”Singurul lucru care îmi place mai mult decât tine suntem noi doi”, a fost mesajul de dragoste cu care frumoasa iberică a ținut să se revanșeze după gestul tandru făcut de Ronaldo.

Succesul în carieră al starului portughez se bazează foarte mult pe exercițiile în sala de sport, dar și pe un program de Pilates pe care îl urmează de ani buni. Odihna, dieta strictă și exercițiile fizice după fiecare meci fac parte din obișnuința sa. Mai mult, Ronaldo și-a făcut în vila sa o o cameră de crioterapie care îl ajută pentru recuperarea mușchilor.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii, Cristiano Ronaldo a sărbătorit ziua de naștere a gemenilor Eva și Mateo și s-a deghizat în Aladin pentru a se distra alături de familia sa, în timp ce Georgina a preferat să se deghizeze într-un ”Power Ranger” roz.

ADVERTISEMENT