Fotbal intern

Unde a petrecut Gabriel Tamaș după ce a fost eliminat în România – Serbia 0-0! ”Ești cel mai bun fundaș”

15.10.2018 | 23:29
Gabriel Tamaș a petrecut cu bere după ce a fost eliminat în meciul România - Serbia 0-0

Fundașul Gabriel Tamaș, eliminat în partida România – Serbia 0-0 din Liga Națiunilor, nu a fost prea mult timp supărat și a mers să petreacă. A doua zi după întânirea de pe Arena Națională, jucătorul de la Hapoel Haifa a postat o poză pe rețelele de socializare cu o bere în mână.

Gabriel Tamaș a fost eliminat în minutul 44 al meciului cu Serbia, după ce l-a lovit cu piciorul în față pe Mijat Gacinovic. În urma acelei intrări, arbitrul olandez Kevin Blom a dictat penalty, dar Dusan Tadic a trimis balonul peste poartă.

Gabriel Tamaș a petrecut cu bere după ce a fost eliminat în România – Serbia 0-0

După ce a primit cartonașul roșu în întâlnirea România – Serbia 0-0, Gabriel Tamaș a petrecut cu bere alături de un prieten într-un club din București. Nu toată lumea este supărată pe internaționalul român, unul dintre cei care au comentat la poza jucătorului a scris: ”Orice ar zice cârcotașii ești cel mai bun fundaș român”.

Gabriel Tamaș bea o bere împreună cu un prieten la 24 de ore după ce a primit un cartonaș roșu în meciul România - Serbia 0-0
Gabriel Tamaș bea o bere împreună cu un prieten la 24 de ore după ce a primit un cartonaș roșu în meciul România – Serbia 0-0

Și fostul arbitru internațional Cristian Balaj i-a luat apărarea lui Gabriel Tamaș spunând că la faza respectivă arbitrul a greșit grosolan, deoarece nu se impunea nici penalty și nici eliminare.

Tamaș, criticat de Gigi Becali și Mircea Rednic

În schimb, finanațatorul FCSB, Gigi Becali, l-a criticat pe Gabriel Tamaș pentru ”prostia” făcută în meciul de duminică, același lucru făcând și noul antrenor al echipei Dinamo București, Mircea Rednic.

România a terminat la egalitate cu Serbia, scor 0-0, și se află pe locul al treilea în Grupa 4, Seria C a Ligii Națiunilor. ”Tricolorii” au șase puncte după patru meciuri, fiind depășiți de sârbi cu opt puncte și de muntenegreni cu șapte puncte.