Unde a petrecut Revelionul fiica lui Mihai Gâdea. Karina, surprinsă în cele mai inedite ipostaze

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/01/2021, 19:47
Unde a petrecut Revelionul fiica lui Mihai Gâdea. Karina, surprinsă în cele mai inedite ipostaze
Mihai Gâdea, alături de fiica lui, Karina. Foto: Instagram

Fiica lui Mihai Gâdea în vârstă de 18 ani, Karina, este de o frumusețe răpitoare, iar o imagine recentă cu aceasta a luat prin surprindere pe toată lumea.

Karina Maisha, pe numele ei, este fata realizatorului emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3, iar de curând le-a permis tuturor să vadă ce postează pe Instagram.

Fiica vedetei postului de știri avea contul setat pe Privat, însă de curând aceasta și-a schimbat setările, iar acum oamenii o pot urmări fără să aștepte aprobare din partea ei.

Fata lui Mihai Gâdea, petrecere de Revelion în luxuriantul Dubai

Astfel că toată lumea a putut observa unde și-a petrecut noaptea de Revelion, iar locul nu este unul pentru bugetul oricărui muritor de rând.

Sărbătorile de iarnă au ”prins-o” pe Karina Maisha în Dubai, acolo unde a trecut în anul 2021 azi noapte. Postările sale i-au lăsat pe toți cu gura căscată, căci tânăra a apărut în cele mai spectaculoase ținute, iar părinții ei sunt mândri de frumusețea acesteia.

Așa cum era de așteptat, fata nu a fost singură de Revelion, ci alături de părinții ei, mai ales că Mihai are grijă de ea ca de ochii din cap și nu o scapă nicio secundă din vedere.

Karina, într-o ținută aurie

Karina a purtat o ținută aurie în noaptea dintre ani și a petrecut alături de părinții ei și probabil alți prieteni de familie într-o locație de lux din orașul Emiratelor Arabe Unite.

Și Mihai Gâdea a postat câteva imagini alături de fata lui, care de acum este o domnișoară în toată regula. Tânăra a apărut în trecut în prim plan datorită calităților sale vocale.

Puțini știu că fata lui Mihai este cântăreață, iar în urmă cu 4 ani a lansat cover-ul melodiei „Somewhere only we know”. De vocea ei au fost toți impresionați, iar dacă se ține de treabă, cu siguranță vom avea încă un nume sonor în industria muzicală românească pe viitor.

Vezi aici imaginile cu Karina din Dubai, cele realizate în noaptea de Revelion.

 

Închide ×